Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Είπε «όχι» σε Παρί για Βίγια!!

Είπε «όχι» σε Παρί για Βίγια
Αρνητικά φέρεται να απάντησε ο Σάντρο Ροσέλ σε μία άκρως δελεαστική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Νταβίντ Βίγια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η μαδριλένικη «AS» υποστηρίζει ότι πριν από μερικές μέρες η γαλλική ομάδα κατέθεσε επίσημη προσφορά στους Καταλανούς για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» δεν δέχθηκε να αφήσει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας να πάει στους πρωτευουσιάνους.

Άλλωστε, στις 16 του μήνα είναι προγραμματισμένη να αρχίσει η προετοιμασία της «Μπάρτσα» εν όψει της νέας σεζόν και ο Βίγια δούλεψε σκληρά από τον περασμένο Δεκέμβριο να ξεπεράσει το κάταγμα κνήμης που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ιαπωνία.

Ο 31χρονος παίκτης έχει επικεντρωθεί στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και δεν έδειξε να ενθουσιάζεται στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Παρίσι.

Πιθανότατα ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα να μέτρησε και την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης και μετά να απάντησε στους Γάλλους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: