Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Θα γίνουν ...Τούρκοι με τους Τούρκους;

Στον ΠΑΟΚ αγχώνονται με την αδειοδότηση από την UEFA επειδή η Μπεσίκτας πάει στο CAS για να αναφέρει "ευνοϊκή αντιμετώπιση"!
Θα γίνουν ...Τούρκοι με τους Τούρκους;
Το θέμα της αδειοδότησης του ΠΑΟΚ για το Europa League βρίσκεται στο προσκήνιο στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο.
Η αρνητική στάση των Βλάνταν Ιβιτς, Κώστα Χαλκιά και Μπρούνο Τσιρίλο να υπογράψουν τον διακανονισμό που προτάθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ήταν το πρώτο "αγκάθι" που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ο Ζήσης Βρύζας και οι συνεργάτες τους.
Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκει η Μπεσίκτας, η οποία - σύμφωνα με την εφημερίδα "Metrosport" - εμφανίζεται έτοιμη να προσφύγει στο CAS και θα υποστηρίξει ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει ευνοϊκή αντιμετώπιση από την UEFA.
Αυτό ίσως να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς. Πάντως, αν η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ορθώσει "stop", ο Βρύζας και το επιτελείο της ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να απαριθμήσει τα βήματα βελτίωσης της οικονομικής εικόνας της ομάδας, από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, ενώ σίγουρα θα πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και το ενδεχόμενο αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου από τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: