Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

"Μα, είναι δυνατόν να θέλω το κακό του ΠΑΟΚ;"

Έξαλλος ο Μπρούνο Τσιρίλο για το πώς έχει παρουσιαστεί το θέμα της προσφυγής του.
"Μα, είναι δυνατόν να θέλω το κακό του ΠΑΟΚ;"
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιρίλο στην εφημερίδα "Goal":
"Από την πρώτη στιγμή έχω δηλώσει ότι όσα συζητώ με τον ΠΑΟΚ αφορούν εμένα και την ομάδα και ότι δεν πρόκειται εγώ από την πλευρά μου να δημοσιοποιήσω τίποτα από αυτά. Με στενοχωρεί, όμως, αφάνταστα ο τρόπος που παρουσιάζεται το θέμα.
Αν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κανείς ότι ο Μπρούνο Τσιρίλο θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι είπαμε εγώ και ο Ζήσης Βρύζας. Δεν ξέρω αν η ομάδα μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με την UEFA, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα είμαι εγώ ο υπεύθυνος για αυτό.
Το πόσο εκτιμώ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, πόσο τιμώ το γεγονός ότι για τρία χρόνια φόρεσα τη φανέλα της ομάδας, νομίζω ότι το έχω δείξει μέσα στο γήπεδο, όπου πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν μπορεί να ήμουν ο καλός Τσιρίλο όταν πέρυσι το καλοκαίρι έριξα τις απαιτήσεις μου για να αγωνιστώ ακόμη μία σεζόν στον ΠΑΟΚ και τώρα να είμαι αυτός που θέλει το κακό της ομάδας. Βλέπω κάποια πράγματα που γράφονται για μένα τις τελευταίες ημέρες και με ενοχλούν. Εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή και όταν περπατώ στο δρόμο τους κοιτώ όλους στα μάτια".
Τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα;
"Ο ΠΑΟΚ μου πρότεινε κάποια πράγματα. Εγώ από την πλευρά μου θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να παρουσιάσουμε μια αντιπρόταση για να βρεθεί μια λύση. Αυτό μάλλον θα γίνει, καθώς εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: