Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Βαλντάνο : «Δεν ήταν επαγγελματίας ο Κασάνο»

Βαλντάνο : «Δεν ήταν επαγγελματίας ο Κασάνο»
Την άποψη πως ο Αντόνιο Κασάνο δε φερόταν με επαγγελματικό τρόπο όταν αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Χόρχε Βαλντάνο. Ο γενικός αρχηγός της «βασίλισσας» κατηγόρησε τον Ιταλό επιθετικό ότι δεν άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε στην Ισπανία και δεν έμεινε στo «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

«Ο Κασάνο δε φερόταν σαν επαγγελματίας όταν αγωνιζόταν σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτό το σύλλογο ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός και πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Τις περισσότερες φορές δε σου δίνεται δεύτερη ευκαιρία αλλά σου δίνουν το διαβατήριο για να φύγεις
», τόνισε.

Ο 57χρονος Αργεντινός παρόλα αυτά δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την αξία του άσου της Μίλαν και τη συμβολή του στην πορεία της εθνικής Ιταλίας στο Euro 2012 και τη συμμετοχή της στον τελικό κόντρα στην Ισπανία:

«Ο Πίρλο είναι το «μυαλό» της ομάδας αλλά ο Κασάνο βάζει φαντασία στο παιχνίδι των «ατζούρι». Μπορεί ανά πάσα στιγμή στο γήπεδο να δώσει λύσεις , που κάνεις άλλος συμπαίκτης του δεν μπορεί να το κάνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κασάνο ανήκε τη διετία 2006-2008 στη Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίστηκε μόλις σε 19 αγώνες σημειώνοντας 2 γκολ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: