Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Θέλει πίσω τον Μπαλοτέλι ο Μοράτι!!

Θέλει πίσω τον Μπαλοτέλι ο Μοράτι!
Ο πρόεδρος της Ίντερ παραδέχθηκε πως θα ήθελε να εντάξει εκ νέου τον Μάριο Μπαλοτέλι στο ρόστερ της Ίντερ, μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου στο Euro. Κάτι βέβαια που δεν βρίσκει σύμφωνο σε καμία περίπτωση τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Δεν αρνούμαι πως θα τον ήθελα πίσω στην Ίντερ. Θα ήθελα πολύ να του κάνω μια νέα προσφορά αλλά η Μάντσεστερ Σίτι έχει φυσικά το δικαίωμα να πει όχι. Είναι λογικό να θέλουν να τον κρατήσουν» αποκάλυψε ο Μοράτι αλλά η δήλωσή του ήρθε να… "κουτουλήσει" σε αυτή του Ρομπέρτο Μαντσίνι που είπε με την σειρά του πως «δεν υπάρχει πιθανότητα ο Μπαλοτέλι να φύγει από την ομάδα γιατί έχουμε δουλέψει πολύ μαζί του και έχουμε επενδύσει πάνω του. Δεν είναι προς πώληση».

Ο 21χρονος φορ έχει περάσει τρία χρόνια στον σύλλογο του Μιλάνου και ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» δήλωσε ενθουσιασμένος από την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτά που κάνει ο Μπαλοτέλι με την εθνική ομάδα. Οι Ιταλοί τον λατρεύουν παρόλο που είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Είναι τεράστιο ταλέντο και πλέον το αποδεικνύει και σε διεθνές επίπεδο» κατέληξε ο Μοράτι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: