Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Καν: «Χάνει τις αξίες της η Γερμανία»

Καν: «Χάνει τις αξίες της η Γερμανία»
Κριτική για την απόδοση της Γερμανίας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια του Euro 2012 άσκησε ο Όλιβερ Καν. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας τόνισε πως η εμφάνιση των «πάντσερ» τού προκάλεσε αρνητική έκπληξη, αναφερόμενος στα λάθη των παικτών αλλά και στην έλλειψη των αξιών.

«Έμεινα έκπληκτος από την ήττα από την Ιταλία. Με εξέπληξε η στάση των παικτών. Αρχικά μείναμε πίσω στο σκορ με 1-0 μετά με 2-0 και ένιωθα ότι δεν είχαμε ένα δεύτερο πλάνο. Δεν πρέπει να κάνεις τέτοια ατομικά λάθη σε τέτοιο επίπεδο. Όσο πιο ψηλό είναι το επίπεδο που αγωνίζεσαι, τόσο πιο συγκεντρωμένος πρέπει να είσαι. Έπειτα, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί στα μεγάλα παιχνίδια χάνουμε. Βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια αξίες που ήταν πολύ σημαντικές για εμάς, τώρα χάνονται», ήταν τα λόγια του πρώην τερματοφύλακα των «πάντσερ», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Νομίζουμε ότι μπορούμε να βρούμε τη λύση σε όλα, μέσω του ποιοτικού παιχνιδιού. Αυτό είναι αλήθεια και είναι και πολύ σημαντικό, αλλά κατά την άποψη μου το μυστικό της επιτυχίας είναι ο συνδυασμός της ικανότητας και του πάθους. Για παράδειγμα μπορούμε να πάρουμε τη αξία της ευθύνης. Το να αναλαμβάνεις την ευθύνη είναι πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας», πρόσθεσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: