Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σκοράρει εντός και εκτός γηπέδου ο Μπαλοτέλι...!!

Στην αποκάλυψη ότι είναι έγκυος από Μάριο Μπαλοτέλι προέβη η πρώην σύντροφος του Ιταλού επιθετικού, Ραφαέλα Φίκο.

"Πήρα τηλέφωνο τον Μάριο ενώ ήταν στην αποστολή με την Εθνική Ιταλίας, την παραμονή του ημιτελικού με τη Γερμανία.
Του είπα: "Θυμάσαι το όνειρό μας να γίνουμε γονείς; Ε λοιπόν, εκείνο το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Περιμένω ένα παιδί. Το δικό σου παιδί", ήταν οι πρώτες αποκαλύψεις της Ιταλίδας μοντέλου σε συνέντευξή της στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Chi", για να προσθέσειι:

Εκείνος, αρχικά έμεινε ήρεμος. Μετά μου είπε πως του έδωσα την ομορφότερη είδηση στον κόσμο. Και την επόμενη ημέρα, στο γήπεδο, σκόραρε δύο γκολ".

Στη συνέχεια, η Φίκο εξαπέλυσε βέλη κατά του μάνατζερ (!) του Μάριο Μπαλοτέλι και εξέφρασε την άποψη πως ο 21χρονος Ιταλός άσος θα είναι ιδιαίτερα στοργικός με το παιδί του.

"Ανακάλυψα ότι έμεινα έγκυος στα μέσα Μαΐου αλλά το είπα μόνο στη μητέρα μου και στον αδερφό μου. Εκείνη την περίοδο ο Μάριο είχε αποφασίσει να με κρατήσει μακριά, μία επιλογή που, σύμφωνα με εμένα, υπαγορεύτηκε από αιτίες που δεν είχαν καμία σχέση με την αγάπη.

Ίσως να μην αρέσω στον Μίνο Ραϊόλα, τον μάνατζέρ του. Εγώ ξέρω όμως πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου ο Μάριο και πόσο είμαι εγώ ερωτευμένη μαζί του.

Ήθελα να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να του δώσω την είδηση και δεν το μετάνιωσα. Ο Μάριο και εγώ είμαστε στη φάση που ξαναχτίζουμε τη σχέση μας.

Δεν έπαψε ποτέ να με αγαπάει. Θα είναι ένας παιχνιδιάρης μπαμπάς και ένας γλυκός, τρυφερός και καλός σύντροφος".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: