Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ινιέστα: «Δεν παίζω για τη “Χρυσή Μπάλα”»

Ινιέστα: «Δεν παίζω για τη “Χρυσή Μπάλα”»
Ενθουσιασμένος από την κατάκτηση του Euro 2012 εμφανίστηκε ο Αντρές Ινιέστα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (4-0) της Ισπανίας επί της Ιταλίας. Ο διεθνής χαφ της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι το γεγονός ότι οι «φούριας ρόχας» είναι ξανά πρωταθλητές Ευρώπης και όχι αν θα πάρει εκείνος τη «Χρυσή Μπάλα» τον ερχόμενο Ιανουάριο.

«Είμαι χαρούμενος που είμαστε πρωταθλητές. Δεν έχει σημασία ποιος θα πετύχει τα γκολ και παίζω για τη “Χρυσή Μπάλα”. Θέλω να είμαι μόνο χαρούμενος. Εάν οι άνθρωπο εκτιμούν ότι το αξίζω, τότε αυτό θα με ευχαριστήσει», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Είναι ωραίο που κερδίσαμε ξανά το τρόπαιο και είμαστε πρωταθλητές. Σήμερα η ομάδα έκανε ένα σπουδαίο ματς. Ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο που απαιτείται για να κερδίσουμε την Ιταλία. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Καταλήγοντας, ο Ινιέστα θέλησε να σχολιάσει τους επικριτές του… τίκι τάκα (τρόπος που παίζει η Ισπανία, όπως κάνει και η Μπαρτσελόνα): «Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να δει τα πράγματα και να εκφράζει την άποψή του. Ο καθένας έχει από μία. Σήμερα ήμασταν σε καλό επίπεδο και ακολουθήσαμε πιστά τη φιλοσοφία μας. Είναι μαγικό και μοναδικό αυτό που πετύχαμε. Ακόμη δεν αντιλαμβάνομαι τη σπουδαιότητα αυτού που πετύχαμε».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: