Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Διάσειση από ένα… καπέλο»

«Διάσειση από ένα… καπέλο»
Οι χρήστες του διαδικτύου και ειδικότερα αυτοί των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους μέσω του ίντερνετ, μετά το νέο τραυματισμό του Αλεξάντερ Πάτο. Τα σχόλια που αναρτήθηκαν αυτές τις μέρες και αφορούν στην ατυχία του Βραζιλιάνου άσου της Μίλαν, χαρακτηρίζονται από χιούμορ που φτάνει στα όρια του σαρκασμού.

Ο νέος τραυματισμός του Πάτο έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που βλέπει την επιθετική γραμμή της ομάδας του να αποδυναμώνεται σημαντικά. Η ατυχία του Βραζιλιάνου, όμως, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όσους ασχολούνται με τα κοινωνικά δίκτυα και σχολιάζουν με σαρκασμό τον εύθραυστο ποδοσφαιριστή.

Η «Gazzetta dello sport» έψαξε και βρήκε μερικά από τα πιο «πικρά» σχόλια που αναρτήθηκαν με αφορμή τον 15ο τραυματισμό μέσα σε 2 χρόνια του Πάτο. «Αλεξάντερ, πρόσεχε το διαιτητή. Αν πέσει το νόμισμά του στο πόδι σου, μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους», γράφει ένας, ενώ κάποιος άλλος σχολιάζοντας τον «εύθραυστο» Πάτο, συμβουλεύει να «μην του δώσετε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, γιατί θα του πέσει η πίεση και μπορεί να του διακόψει την κυκλοφορία του αίματος.»

Το πιο πικρόχολο σχόλιο, σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα, έχει να κάνει με ένα πιθανό τραυματισμό που θα μπορούσε να συμβεί αμέσως μετά την επιστροφή του Πάτο στην αγωνιστική δράση. «Διάσειση και 20 μέρες αποχή επειδή φόρεσε καπέλο!»

Πολύ σκληροί οι φίλαθλοι, αλλά μάλλον δικαιολογημένοι, αφού ο Πάτο φροντίζει να τους δίνει την αφορμή για τέτοια σχόλια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: