Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Μας έδωσε αυτοπεποίθηση το πρώτο ματς»

«Μας έδωσε αυτοπεποίθηση το πρώτο ματς»
Αποφασισμένοι να προσπαθήσουν για την πρόκριση παρά το γεγονός ότι η πρόκριση επί της Νιούκαστλ είναι δύσκολη δήλωσαν Ντούσαν Μπάγεβιτς και Σωκράτης Φυντανίδης στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού επαναληπτικού του Ατρόμητου για τα πλέι-οφ του Europa League.

«Τα έχω πει όλα μετά το πρώτο παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε λόγο να παίξουμε ελεύθερα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Όλα γίνονται για την ομάδα και για να βρεθεί αυτή σε ένα υψηλό επίπεδο», τόνισε –αρχικά- Ντούσαν Μπάγεβιτς και συνέχισε:

«Έχουμε ξεπεράσει την κούραση. Θα είναι πιο δυνατό και φυσικά, πιο δύσκολο παιχνίδι και εκεί θα χρειαστεί να έχουμε απαντήσεις από την ομάδα», είπε ο Μπάγεβιτς ο οποίος επεσήμανε ότι η εμπειρία του δεν παίζει ρόλο…

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», κατέληξε.

Ο Σωκράτης Φυντανίδης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ατρόμητου… «Είμαστε σε ένα σημείο που πολλά μπορούν να αλλάξουν για το σύλλογο», τόνισε ο 28χρονος άσος και κατέληξε…

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Από την πλευρά μας θα αντιπαραθέσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε δουλέψει αρκετά και έχουμε αναλύσει πολύ τον αντίπαλο. Το πρώτο παιχνίδι μας έδωσε αυτοπεποίθηση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: