Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σπαρτάκ… ομίλων (video)

Σπαρτάκ… ομίλων (video)
Η Σπαρτάκ Μόσχας άντεξε στην πίεση της Φενέρμπαχτσε στο φινάλε και έχοντας ως προίκα (το 2-1 του πρώτου ματς αλλά και) το γκολ του Αρί στο «Σουκρού Σαράτσογλου», απέσπασε ισοπαλία 1-1 και θα βρεθεί στην αυριανή (Πέμπτη 30/8) κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με 10 παίκτες από το 81’ οι Ρώσοι.

Η Σπαρτάκ αιφνιδίασε τους Τούρκους και μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης πήρε «κεφάλι» στο σκορ με ωραίο πλασέ του Βραζιλιάνου Αρί, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του ΜακΓκίντι.

Το παιχνίδι στη συνέχεια αποτέλεσε μονόλογο για την Φενέρ, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με 16 τελικές προσπάθειες προς την εστία, την ίδια στιγμή που η Σπαρτάκ δημιούργησε μόλις τέσσερις.

Η ομάδα του Κοτσαμάν έφτασε στην ισοφάριση στο 69’ με κεφαλιά του Σόου από πολύ κοντά, αφού είχε προηγηθεί κεφαλιά-πάσα του Τοπούζ.

Οι Τούρκοι παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να φτάσουν τουλάχιστον στο 2-1 που θα οδηγούσε τις δύο ομάδες σε παράταση, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημά τους για κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά, λόγω αποβολής του Ντε Ζέου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81ο λεπτό.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φενέρμπαχτσε: Γκιουνόκ, Γιόμπο, Κορκμάζ, Γκιονιούλ, Καλντιρίμ, Σαχίν (58’ Άλεξ), Τοπάλ, Τοπούζ (79’ Μπαρόνι), Κράσιτς (16’ Στοτς), Κάου, Σόου

Σπαρτάκ Μόσχας: Ντίκαν, Σουτσί, Ινσαουράλντε, Μακέεφ, ΜακΓκίντι, Ντε Ζέου, Κ. Κομπάροφ (66’ Μπιλιαλέντινοφ), Ντ. Κομπάροφ, Ρόμουλο, Αρί (51’ Καριόκα), Εμενίκε (74’ Ντζιούμπα)

Δείτε τα γκολ


szólj hozzá: Fenerbahce 1-1 Spartak Moskva Goals



πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: