Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μεσιέ Πλατινί για κάνε κουμάντο!!

Το μεγάλο μπαμ της σημερινής κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό θα ήταν να πέσει στον ίδιο όμιλο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ! Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Μεσιέ Πλατινί για κάνε κουμάντο!
Κι είναι αρκετοί Ολυμπιακοί που θα ήθελαν μία τέτοια κλήρωση, υπό την έννοια της εκδίκησης που κάθε Ολυμπιακός θα ήθελε να πάρει η ομάδα του μετά τον περσινό αποκλεισμό της από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τη νίκη της 3-1 επί της Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική, καθώς στα τελευταία λεπτά του άλλου αγώνα του ομίλου, Ντόρτμουντ-Μαρσέϊγ είχαν γίνει τα γνωστά…μαγικά και το 2-1 μετατράπηκε εν ριπή οφθαλμού σε 2-3! Κι έτσι πέρασαν οι Γάλλοι στους 16 κι όχι οι πρωταθλητές Ελλάδας.
Ωστόσο, νομίζω πως μία τέτοια κλήρωση θα εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους ειδικά για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη! Ο κόσμος, που ούτως η, άλλως τα έχει με τους Γερμανούς, θα είναι φανατισμένος στο μάξιμουμ μετά τα περσινά και το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί. Και καλύτερα θα ήταν τέλος πάντων να απέφευγε η ΟΥΕΦΑ μία τέτοια κλήρωση, μεσιέ Πλατινί…
Κι εδώ που τα λέμε, υπάρχουν και πιο εύκολες ομάδες από το τέταρτο γκρουπ, για να είμαστε κι ειλικρινείς! Ακόμη και με τη Σέλτικ-να βρούμε αντίπαλο τον Σαμαρά. Με τη Μονπελιέ-να βρούμε αντίπαλο τον Χιλιανό Εστράδα, που τον γουστάραμε πέρσι. Κι ακόμη καλύτερα, φυσικά, με Ντινάμο Ζάγκρεμπ-να θυμηθούμε την καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το γκολ του Γιαννακόπουλου στα χιόνια η, με τη Νόρτζελαντ, την οποία επί Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει μέσα-έξω στο τότε Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Από το β΄ γκρουπ θα έχει «πλάκα» μία κλήρωση με την Μπράγκα, μέχρι πριν τρεις μήνες ομάδα του Ζαρντίμ. Καλύτερα, ίσως, από τη Σαχτάρ, που ακόμη θα κλαίει τα συνολικά 25 εκ. Ευρώ που της στοίχισε ο Καστίγιο και θα βλέπει τον Ολυμπιακό με μισό μάτι!
Από το α΄ γκρουπ έχουμε βαρεθεί να παίζουμε με Άρσεναλ, όπως είχαμε βαρεθεί παλιότερα να παίζαμε με τη Ρεάλ-από αυτήν κλαίει ο Ολυμπιακός τα περίπου 10 εκ. Ευρώ που του κόστισε ο Ραούλ Μπράβο!
Παρεμπιπτόντως, αφού πρέπει να κάνει κουμάντο ο μεσιέ Πλατινί για να μην διακυβευθεί η ηρεμία της διοργάνωσης με κανένα ματς Ολυμπιακού-Ντόρτμουντ, δεν βάζει και το πρώτο ματς του Ολυμπιακού εκτός έδρας;…
Εντάξει, πλάκα κάνω με όλα αυτά…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: