Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Συνεχίζει ο Γκουιντολίν!!

Συνεχίζει ο Γκουιντολίν
Παραμένει προπονητής της Ουντινέζε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ήθελαν τον προπονητή να είναι έτοιμος να παραιτηθεί. Επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της Ουντινέζε δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο η είδηση κάνει ήδη το γύρω των Ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Ο δραματικός αποκλεισμός της Ουντινέζε, που για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, άφησε έντονα τα σημάδια του στον προπονητή της ομάδας Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Η Μπράγκα κατάφερε να προκριθεί νικώντας στα πέναλτι και αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση του αγώνα είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Ο αποκλεισμός αυτός, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Γκουιντολίν που ακολούθησαν, τροφοδότησε τις φήμες που ήθελαν τον Ιταλό κόουτς να παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Τη φήμη αυτή ενίσχυσε το γεγονός πως η πρωινή προπόνηση της Ουντινέζε έγινε απουσία του Γκουιντολίν. Ο στενοχωρημένος Φραντσέσκο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αφού εθεάθη να βηματίζει νευρικά στο χώρο του πάρκινγκ, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Το συνδρομητικό «Sky», όμως, διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησης του Γκουιντολίν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού, εντός της ημέρας θα υπάρξει ανακοίνωση του προέδρου της Ουντινέζε, Τζαμπάολο Πότσο, που θα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του προπονητή και θα του ζητήσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Φριούλι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: