Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Φιλικό με Μπενφίκα ο Άρης!!

Ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι οπαδοί του Αρη, αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι στις 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ οι κίτρινοι θα υποδεχθούν την Μπενφίκα!
Φιλικό με Μπενφίκα ο Άρης
Η επιλογή της Μπενφίκα δεν είναι τυχαία, αφού οι κίτρινοι έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με την πορτογαλική ομάδα, μέσω του οποίου αποκτήθηκε και ο Νούνο Κοέλιο με τη μορφή δανεισμού. Πάνω στις συζητήσεις για τον Κοέλιο έπεσε και η ιδέα για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, την οποία αποδέχτηκαν οι πορτογάλοι.
Έμενε μόνο να βρεθούν τα αεροπορικά εισιτήρια, κάτι που οριστικοποιήθηκε σήμερα, οπότε και ανακοινώθηκε επίσημα. Περιττό να πούμε ότι το φιλικό αυτό, που συμπίπτει και με τα εγκαίνια της Έκθεσης, είναι μια ευκαιρία να γεμίσει το Κλεάνθης Βικελίδης και να προκύψουν για την ΠΑΕ έσοδα, σε ένα διάστημα που η ομάδα τα χρειάζεται όσο τίποτα άλλο.
Παράλληλα στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης, η διοικούσα επιτροπή του ΑΡΗ προσβλέπει και σε συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με την πορτογαλική ομάδα και όχι μόνο σε επίπεδο παικτών.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: