Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τους περνάει από... κόσκινο!!

Ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή στη Μίκρα με αντίπαλο τον ΠΑΟΔ. Κατά βάση, το ματς ήταν στην ουσία για να δοκιμαστούν πολλοί νεαροί παίκτες, τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τη δεύτερη. Επίσης, αγωνίστηκαν αρκετοί ξένοι παίκτες. Πέρα από τον Πασκούλεφ, τον Βούλγαρο αριστερό μπακ, έπαιξαν και άλλοι, για να περάσουν από το "μικροσκόπιο" του Στράντζαλη. Για την ιστορία να καταγραφεί ότι ο Ηρακλής επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΔ.

Ο Ρουσμίρ και οι άλλοι

Ο Ντέγιαν Ρουσμίρ έπαιξε στο χθεσινό φιλικό και μάλιστα σκόραρε. Ο 32χρονος Σέρβος μέσος που αγωνιζόταν πέρσι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έπαιξε κανονικά στο φιλικό και εφόσον ικανοποιήσει τον Γιώργο Στράντζαλη, θα αποκτηθεί από την ομάδα. Δεν ήταν ωστόσο μόνο αυτός, αφού υπήρξαν και άλλοι πολλοί. Ο Μαυροβούνιος πορτιέρο Βελιμίροβιτς έπαιξε μεγάλο διάστημα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, όπως επίσης και ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Ροντρίγκο. Ταυτόχρονα, αγωνίστηκαν οι Κέρι και Τουρέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα γκολ

Στο 20' άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Ηρακλή ο Θώρια κάνοντας το 1-0. Ο νεαρός τα πηγαίνει περίφημα. Ωστόσο, στο 38' ήρθε η ισοφάριση και έγινε το 1-1 με τον Σιδηρόπουλο. Ωστόσο, στο 47' ο Ρουσμίρ έκανε το 2-1 για τον Ημίθεο και στο 73' ο Κέρι έκανε το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εν τέλει στο 82' σε 3-2 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλεξίου.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελιμίροβιτς, Κιβρακίδης, Πασκούλεφ, Ροντρίγκο, Κραγιόπουλος (υπό δοκιμή), Νατσούρας, Ρουσμίρ, Μαυρίδης, Θώρια, Τσιλιανίδης, Χιονίδης. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν επίσης χρόνο συμμετοχής αρκετοί παίκτες όπως για παράδειγμα οι Βελιμίροβιτς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Λέκος (υπό δοκιμή), Αραδούλης (υπό δοκιμή), Μούχαλης (υπό δοκιμή), Λεφίδης, Ροντρίγκο, Τουρέ(υπό δοκιμή), Σουλίδης, Ρουσμίρ, Κέρι (υπό δοκιμή), Τσιλιανίδης, Χάβος (υπό δοκιμή), Δούμας (υπό δοκιμή), Λαβιδάς, Ταβερναράκης (υπό δοκιμή).
ΠΑΟΔ: Κοραΐ, Γωγάκος, Ζίφκας, Κούτουλας, Σκάρας, Κουτσίδης, Κολόκας, Κύρτσος, Στράντζαλης, Μουμτζής, Σιδηρόπουλος. Για την ομάδα, το πρόγραμμα συνεχίζεται με μία σημερινή απογευματινή προπόνηση, ενώ αύριο υπάρχει διπλή προπόνηση. Το Σάββατο θα γίνει πρωινή προπόνηση στις 10 π.μ. και μετά αναχώρηση για Βόλο όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Νίκης.

πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: