Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μιλανέζικη μάχη για Ντε Γιόνγκ!!

Ο Νάιτζελ ντε Γιόνγκ αποτελεί μήλον της έριδος για Μίλαν και Ίντερ, καθώς αμφότερες επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Οι ομάδες του Μιλάνου ακολουθούν πολιτική λιτότητας από φέτος, κάτι που έγινε ιδιαίτερα εμφανές την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολλανδός είναι διακαής πόθος και για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά και για τον Αντρέα Σταματσιόνι, όμως ακόμη υπάρχει απόσταση στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα τον παραχωρεί με 8 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν προτίθεται κανείς να διαθέσει για τον 27χρονο αμυντικό μέσο.

Οι «ροσονέρι» πρόκειται να διαθέσουν μέχρι 5 εκατ. και ελπίζουν ότι οι «σίτιζενς» θα πουν το πολυπόθητο «ναι», αφού στο Μιλανέλο θεωρείται πως ο Ντε Γιόνγκ θα μπορέσει να φανεί αντάξιος αντικαταστάτης του Μαρκ Φαν Μπόμελ που συνεχίζει την καριέρα του στην Αϊντχόβεν.


Από την άλλη, ο Μάσιμο Μοράτι θέλει να ξεφορτωθεί να μεγάλα συμβόλαιο και ο Μαϊκόν συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτά. Η Σίτι έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο αμυντικό και η Ίντερ σχεδιάζει να ζητήσει τον Ολλανδό ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι καλά στο Μάντσεστερ, ωστόσο ο ερχομός του Ρόντγουελ στην ομάδα, ίσως αλλάξει τα δεδομένα και τον πείσει να αναζητήσει έναν νέο σταθμό στην καριέρα του.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: