Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Εκκρεμεί η απόφαση για τα γήπεδα»

«Εκκρεμεί η απόφαση για τα γήπεδα»
Μπορεί η σλοβενική ομοσπονδία μπάσκετ να ανακοίνωσε τα γήπεδα που θα διεξαχθούν τα ματς του Ευρωμπάσκετ του 2013 που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, όμως φαίνεται πως δεν ρώτησε καν τη FIBΑ Europe πριν το κάνει. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπάσκετ, που με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη ξεκαθάρισε πως τα δυο τελευταία γήπεδα που ανακοινώθηκαν δεν ήταν στον αρχικό προγραμματισμό των δύο πλευρών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η FIBA Europe επιθυμεί να διευκρινίσει ότι η απόφαση, σχετικά με τα γήπεδα του Ευρωμπάσκετ 2013, εξακολουθεί να εκκρεμεί.

Η σλοβενική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης και η τοπική οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι τα δύο τελευταία γήπεδα για το τουρνουά ήταν το Celje και η αρένα Tivoli στην πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα.

Ενώ η FIBA Europe ήταν σε συνεχή διάλογο με τους διοργανωτές σχετικά με τους προαναφερθέντες χώρους, δεν έγινε καμία συμφωνία.

«Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση, θα ήθελα να τονίσω ότι οι ανακοινώσεις της Τρίτης έγιναν μονομερώς», τόνισε ο πρόεδρος της FIBA Europe, Όλαφ Ράφνσον, συμπληρώνοντας πως: «Είμαστε έκπληκτοι που οι ανακοινώσεις αυτές έγιναν χωρίς προηγούμενη κοινοποίηση και συγκατάθεση από την πλευρά μας.

Επιδιώκουμε επαφή με τους εταίρους μας στη Σλοβενία και εκφράζουμε την ελπίδα για την επίλυση των ανοιχτών θεμάτων σε εύθετο χρόνο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: