Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Άγγιξε, αλλά δεν ολοκλήρωσε το θαύμα (video)

Άγγιξε, αλλά δεν ολοκλήρωσε το θαύμα (video)
Στους ομίλους του Champions League πέρασε η Ντιναμό Κιέβου. Η Γκλάντμπαχ άγγιξε την ανατροπή του 3-1 στην Ουκρανία νικώντας με 2-1 στη ρεβάνς, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το θαύμα και να περάσει στους ομίλους. Παράλληλα με το αποτέλεσμα αυτό ο Ολυμπιακός είναι οριστικά στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης της Πέμπτης για τους ομίλους.

Όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν… χαλαρά την πρόκριση, μέχρι το 70’, όταν ο Χατσερίντι στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη σέντρα του Αράνγκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 78’ ο Αράνγκο με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που χρειάζονταν ένα ακόμη γκολ για να φτάσουν στην πρόκριση. Ο Ιντέγε στο 88’ με όμορφο πλασέ έφερε την ηρεμία στις κερκίδες του «Ολίμπισκι», που ανάσανε οριστικά με τη λήξη των καθυστερήσεων.

Ντιναμό Κιέβου: Κόβαλ, Σίλβα, Χατσερίντι, Μπετάο, Ταϊβουό, Βελόσο, Γκάρμας, Νίνκοβιτς (46’ Βουκόγεβιτς), Γκούσιεφ, Γιαρμολένκο, Ιντέγε (93’ Μάρκο Ρουμπέν).

Γκλάντμπαχ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Στραντσλ, Μπράουβερς, Ντάεμς, Νόρντβεϊτ, Τσάκα, Χέρμαν (63’ Ρινγκ), Αράνγκο, Χάνκε (59’ Χργκότα), Ντε Γιονγκ (72’ Ντε Καμάργκο).

Δείτε τα γκολ


Динамо - Боруссия М 1:2 από landsgraaf




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: