Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στο παρά πέντε για φορ!!

Τελικές επαφές των ανθρώπων του Άρη για τον επιθετικό.
Στο παρά πέντε για φορ
Οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής κορυφώνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου έστω και στο παραπέντε να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ.
Εκπνέει αύριο η προθεσμία που έχουν οι ομάδες να αποκτήσουν κάποιο ποδοσφαιριστή (εκτός και αν μιλάμε για ελεύθερους ως τις 30/06 οπότε υπάρχει περιθώριο ως τις 10 Σεπτεμβρίου) και στον Άρη κορυφώνονται οι ενέργειες της διοίκησης για να κλείσει ο επιθετικός που λείπει από το ρόστερ για να συμπληρωθούν και οι κινήσεις στις ηλικίες άνω των 24 ετών.
Οι άνθρωποι που χειρίζονται το θέμα, εν προκιεμένω ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι Αλέκος Κατσιαούνης και Σταύρος Λαμπριάκος ( ο Αντώνης Ζαμπέτας απουσιάζει στο εξωτερικό) είναι φειδωλοί στα όσα μεταφέρουν για το θέμα και όπως υποστηρίζουν, μέχρι αύριο θα έχουν καταλήξει και θα προχωρήσουν και στις σχετικές ανακοινώσεις.
Το μοναδικό όνομα από όσα κυκλοφορήσει και παραμένει σε ισχύ είναι αυτό του Αλαν Καρντέκ της Μπενφίκα από την οποία οι κίτρινοι δεν έχουν πάρει ακόμη απάντηση και αυτό κυρίως γιατί ο 22χρονος παίκτης έχει κι άλλες προτάσεις και εμφανίζεται επιφυλακτικός να έρθει στην Ελλάδα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: