Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η ανάληψη της ευθύνης και το παράπονο!!

Ο Μάκης Κατσαβάκης ...προστάτεψε δημόσια τους παίκτες του.
Η ανάληψη της ευθύνης και το παράπονο
Η εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη ήταν κακή και η εικόνα αρκετών παικτών στους οποίους ο Κατσαβάκης στηρίζει πολλά από τα φετινά του αγωνιστικά πλάνα, κάτω του μετρίου.
Ο προπονητής του Άρη όμως προτίμησε να απλώσει ομπρέλα προστασίας πάνω από τους παίκτες του και στην ομιλία του το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρύσιο, ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.
"Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την κακή εικόνα που δείξαμε και για κάποιες επιλογές που δεν βγήκαν. Ήταν μια παρένθεση. Ξέρω ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητές σας. Ξεχνάμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με τον ΟΦΗ για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη" τους είπε μεταξύ άλλων και άρχισε από χθες να ετοιμάζει τα πλάνα του για την πρώτη επίσημη εντός έδρας αναμέτρηση.

Ο προπονητής του ΑΡΗ κράτησε για τον εαυτό του τα παράπονα που έχει από την εικόνα αρκετών παικτών αλλά και κάποια πράγματα που τον ενόχλησαν στη Νέα Σμύρνη. Όπως για παράδειγμα ότι οι παίκτες του δεν έκαναν τίποτα από αυτά που είδε σχεδιάσει όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Είχε ζητήσει δηλαδή πρέσινγκ ψηλά από το πρώτο λεπτό και δεν το είδε καθόλου.

Ακόμη ο 59χρονος τεχνικός περίμενε περισσότερα από τους έμπειρους της ομάδας στους οποίους στηρίζεται και περιμένει να... σηκώσουν και τους μικρούς που ήταν λογικό να διακατέχονται από το άγχος της πρώτης επίσημης εμφάνισής τους στη μεγάλη κατηγορία. Δεν κρύβει επίσης ότι κάποιοι παίκτες που πήραν την ευκαιρία δεν την άρπαξαν και ίσως αυτό αλλάξει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. 


πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: