Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τι ζήτησε ο Χάρις!!

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει από την πλευρά του Κιθ Χάρις και του Δημήτρη Βιντιάδη ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Οι φάκελοι που παρέδωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στους υποψήφιους επενδυτές «ξεσκονίζονται» τις τελευταίες μέρες στο Λονδίνο και τόσο οι ενδείξεις, όσο και οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόθεση των εμπλεκομένων είναι να «τρέξουν» οι διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Τι ζήτησε ο Χάρις
Μάλιστα, όσο περνούν οι μέρες, η αισιοδοξία στις τάξεις της ΑΕΚ αυξάνεται...Σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» αποκάλυψε ότι η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών για την ΠΑΕ ΑΕΚ, ήρθε σε επικοινωνία χθες με τη διοίκηση και της ζήτησε κάποια συμπληρωματικά στοιχεία, πέραν αυτόν που παρέλαβε προ ημερών. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι το είδος των στοιχείων που ζητήθηκαν. Διότι οι διευκρινήσεις που θέλησαν να πάρουν ο Κιθ Χάρις και οι συνεργάτες του (τον έλεγχο τον έχει αναλάβει το επιτελείο της Seymour Pierce)αποτελούν ένδειξη πώς έχουν προχωρήσει αρκετά τη διαδικασία του ελέγχου τους.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέδωσε στους υποψήφιους επενδυτές φακέλους που περιείχαν αναλυτικά όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, όσον αφορά το οικονομικό, το εμπορικό, το ποδοσφαιρικό και το γηπεδικό κομμάτι, καθώς και αυτό των Ακαδημιών. Σε ότι αφορά στα οικονομικά, αποστάλθηκαν οι χρήσεις των τριών τελευταίων ετών, καθώς και όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με τις ρυθμίσεις και τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, oι διευκρινήσεις που ζητήθηκαν (μέσω e-mail από την πλευρά του Βιντιάδη για λογαριασμό του Χάρις) αφορούσαν το ισοζύγιο της φετινής σεζόν και συγκεκριμένα κάποιες παραμέτρους που αφορούν τη διαμόρφωση των εσόδων και των εξόδων της ΠΑΕ.
Την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν κινητοποιηθεί για να δώσουν όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις, άνθρωποι που ξέρουν καλά την υπόθεση και τις λεπτομέρειες του deal παρουσιάζονται αισιόδοξοι τόσο για την ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, όσο και για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Μάλιστα, τονίζουν ότι οι πιθανότητες που δίνουν για θετική κατάληξη είναι μεγαλύτερες από αυτές που έδιναν πριν από λίγο καιρό.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: