Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Χαρίσης: «Προτίμησα να μη μείνω στην αφάνεια»

Τον λόγο για τον οποίο δεν συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά στον Άρη, αποκάλυψε ο Κώστας Χαρίσης, μιλώνας σε ραδιοφωνική εκπομπή.
Ο 33χρονος σέντερ τόνισε πως προτίμησε τον Άρη, καθώς δεν ήθελε να είναι η τρίτη επιλογή στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, καθώς στους «κίτρινους» θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χαρίσης στον «Libero 107,4»:
Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και όχι στον Ολυμπιακό
«Έκανα μια επιλογή με βάση τα δικά μου κριτήρια. Είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό, όμως εκεί θα ήμουν τρίτη επιλογή και γι’ αυτό το λόγο προτίμησα να μην μείνω ένα χρόνο στην αφάνεια. Έκρινα σωστό να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».
Για το νέο ξεκίνημα που κάνει φέτος το τμήμα μπάσκετ
«Θέλω μαζί με τα άλλα παιδιά να ξεκινήσουμε την προσπάθεια για την αναγέννηση του συλλόγου. Βέβαια σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε σύμμαχο και τον κόσμο μας. Με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όταν λέω αναγέννηση εννοώ να δημιουργηθεί ένας ικανός κορμός στην ομάδα που με τον καιρό θα φέρει διακρίσεις ακόμα και τίτλους στην ομάδα. Πάνω σε αυτό χρειάζεται μεγάλη υπομονή.
Είναι λογικό ο κόσμος να έχει πολλές απαιτήσεις και να είναι διψασμένος για διακρίσεις και γι αυτό το λόγο εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να του φέρουμε χαρές.
Θα σκύψουμε το κεφάλι, θα δουλέψουμε σκληρά και διατηρώντας χαμηλούς τόνους θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα φέτος περνά μια μεταβατική περίοδο και χρειάζεται στήριξη όχι μόνο στις νίκες αλλά και στις ήττες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εμείς είτε τραυματίες είτα άρρωστοι, θα δώσουμε το 100% για την ομάδα. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. H δουλεία μας θα τη δείξει το αποτέλεσμα».
Για το πως θα βοηθήσει τα νέα παιδιά της ομάδας
«Ήρθε η ώρα και για εμάς να επωμιστούμε τον ρόλο του δασκάλου. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, ώστε και αυτά με τη σειρά τους να ενισχύσουν την ομάδα αγωνιστικά».
Για τον φίλο και συμπαίκτη του Αντώνη Ασημακόπουλο
«Ο Αντώνης πάντα αναπολούσε τα δύο χρόνια που αγωνίζονταν στον Άρη. Δεν θα ξεχάσει ποτέ νομίζω την πορεία της ομάδας εκείνα τα χρόνια και τις επιτυχίες που έζησε. Δεν ξέρω αν είναι Αρειανός αλλά νομίζω πως είναι πολύ κοντά στο να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: