Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πέρασε πανηγυρικά με Καπετάνο! (video)

Πέρασε πανηγυρικά με Καπετάνο (video)
Με τον δικό μας Παντελή Καπετάνο να χρίζεται σκόρερ και να διαμορφώνει το τελικό 1-0 από το 20’, η Κλουζ επικράτησε (και) εντός έδρας της Βασιλείας και πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας οι Ρουμάνοι στην αυριανή κλήρωση στο Μονακό.

Μοιραίος για τους Ελβετούς ο Α. Φράι, ο οποίος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

 
szólj hozzá: Cluj 1-0 Basel


Για τον Καπετάνο δεν ήταν η πρώτη φορά. Είχε πετύχει κάτι ανάλογο παλιότερα με την ΑΕΚ κόντρα στην Χαρτς. Από την «Ένωση» αποχώρησε με το γνωστό σύνθημα «βάλε ένα γκολ και ας πεθάνω, Καπετάνο, Καπετάνο». Από όταν όμως πήγε στην Ρουμανία βρήκε την υγειά του. Αρχικά στην Στεάουα Βουκουρεστίου και από την περυσινή περίοδο στην Κλουζ. Πλέον ετοιμάζεται να πάρει ξανά… μυρωδιά από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με εξαιρετική κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού νίκησε με σκορ 1-0 και σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση, πέρασε στην φάση των «32». Η Βασιλεία είχε την ευκαιρία να αντεπιτεθεί και να διεκδικήσει τις δικές πιθανότητες πρόκρισης, όμως ο Α. Φρέι σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία, στέλνοντας το κερδισμένο πέναλτι στα… πουλιά!

Κλουζ: Μάριο Φελγκέιρας, Ίβο Πίντο, Ράντα, Ρικάρντο Καντού, Καμόρα, Μουρεσάν, Ντιόγκο Βαλέντε, Σουγκού, Σαρέ, Ραφαέλ Μπάστος, Καπετάνος.



Βασιλεία: Ζόμερ, Στάινχοφερ, Σάουρο, Ντράγκοβιτς, Παρκ Γιου-Χο, Μαρσέλο Ντίας, Καμπράλ, Φάμπιαν Φράι, Ντεγκέν, Αλεξάντερ Φράι, Στρέλερ.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: