Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Προχωράνε με τους δύο επιχειρηματίες!!

Η Κοινωνία Μελών Άρη σε ανακοίνωση της στις 9 Αυγούστου είχε γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον δύο επιχειρηματιών οι οποίοι ήθελαν να εμπλακούν με την ΠΑΕ και να βοηθήσουν την σημερινή κατάσταση η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη και τα... μέτωπα είναι ανοιχτά σε πολλούς τομείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις με τους δύο συγκεκριμένους επιχειρηματίες έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, με αποτέλεσμα να πρέπει να ενημερωθούν άπαντες για να μπορέσουν να εξετάσουν τις περιπτώσεις και να πάρουν απόφαση σχετικά με το αν θα προχωρήσει κάποιος εκ των δύο, ώστε να βοηθήσει την ΠΑΕ.

Η Κοινωνία Μελών Άρη από την πρώτη στιγμή είχε θέσει ορισμένους όρους και προυποθέσεις ώστε η ομάδα να παραμείνει στα χέρια και τον έλεγχο του κόσμου, ο οποίος να μπορεί να έχει στενή επαφή και με θεσμικά όργανα να παρεμβαίνει εφόσον χρειαστεί. Οι δύο επιχειρηματίες σύμφωνα με πληροφορίες ανέλυσαν το σκεπτικό τους προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα και αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι προτίθονται να βοηθήσουν οικονομικά στην παρούσα φάση προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση αλλά και να κλείσουν ορισμένα κρίσιμα ζητήματα όπως αυτά των προσφυγών αρκετών ποδοσφαιριστών.

Επίσης γίνεται αντιληπτό ότι ουδείς μπορεί να αναλάβει εξολοκλήρου τα χρέη, όπως παραδοσιακά συζητιόνταν σε κάθε θέμα που αφορούσε την ΠΑΕ, αλλά οι δύο επιχειρηματίες είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την ομάδα και παράλληλα να ακολουθηθεί ένα πλάνο σε συνεργασία με την ΚΜΑ προκειμένου κάθε χρόνο να δίνονται χρήματα που θα μειώνουν τα χρέη, από τα έσοδα που θα έχει η ομάδα.

Ουσιαστικά οι επιχειρηματίες μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, να βάλουν χρήματα για αρκετά θέματα αλλά τα χρέη είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά.
Το θέμα με τους δύο επιχειρηματίες θα είναι από τα βασικά στην συνάντηση που θα γίνει πιθανότατα σήμερα Πέμπτη ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ, το δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη αλλά και αντιπροσωπείας των Συνδέσμων προκειμένου να ενημερωθούν και οι οργανωμένοι για τις εξελίξεις ώστε οι τρεις πλευρές να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Οριστική απόφαση μάλλον δεν θα υπάρξει αλλά γίνεται κατανοητό ότι το θέμα προχωράει και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις, θετικές για τον σύλλογο.

Ο κόσμος επίσης παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις μιας και όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρέπει άμεσα να μπουν χρήματα στην ομάδα για να προχωρήσουν ορισμένα ζητήματα οικονομικής φύσεως. Και λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα και κάθε οικογένεια δεν μπορούν οι φίλαθλοι να βοηθήσουν στον βαθμό που θα ήθελαν μιας και υπάρχουν και οι ανάγκες της καθημερινότητας.

Συζήτηση για τα μέτρα τάξης

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στην σημερινή συνάντηση ΠΑΕ, ΚΜΑ και Συνδέσμων θα είναι και τα μέτρα τάξης που θα πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο "Κλ. Βικελίδης" μιας και δεν πρέπει να υπάρξει καμία τιμωρία και κανένα πρόστιμο σε αυτή την δύσκολη οικονομικά εποχή και να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ. Θα ακουστούν απόψεις γιατί είναι ένα ζήτημα που απασχολεί άπαντες στον σύλλογο και πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: