Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ονειρεύεται πρωτάθλημα ο Σέζαρ!!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΠΡ η οποία συμφώνησε με τον Ζούλιο Σέζαρ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ήρθαν και οι πρώτες δηλώσεις από τον 32χρονο τερματοφύλακα. Ο Βραζιλιάνος έθεσε ψηλά τον πήχη και αποκάλυψε ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα στη «Daily Mail»:

«Έχω πολλά όνειρα που θέλω να τα πραγματοποιήσω με αυτή την ομάδα. Θέλω για αρχή να παίξω καλά για να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον κόσμο της ΚΠΡ, αλλά περισσότερο για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου. Θέλω να κερδίσω μια θέση στην εθνική Βραζιλίας στο επόμενο Μουντιάλ και θα κάνω τα πάντα για να αποδείξω πως παραμένω ένας καλός τερματοφύλακας», ήταν τα πρώτα λόγια του Σέζαρ.

Οι στόχοι της ομάδας ποιοι είναι; «Εύχομαι να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάρι να παίρναμε το πρωτάθλημα, μπορεί να το πετύχουμε και αυτό, ίσως μετά από ένα-δύο χρόνια. Αν σας φαίνεται παράλογο, να σας θυμίσω που βρισκόταν η Μάντσεστερ Σίτι πριν λίγα χρόνια; Οπότε μπορούμε να ονειρευόμαστε. Αν θέλεις κάτι πολύ, αργά ή γρήγορα το πετυχαίνεις.»



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: