Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Θέλει Μποριέλο ο Μάγκατ!!

Θέλει Μποριέλο ο Μάγκατ
Την εκτίμηση που τρέφει στο Μάρκο Μποριέλο έκανε γνωστή ο Φέλιξ Μάγκατ. Ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας του να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τον αποκτήσει από τη Ρόμα και να αποτελέσει, έτσι, το επιθετικό όπλο των «λύκων» τη νέα χρονιά.

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και οι κινήσεις της τελευταίας στιγμής είναι αυτές που μπορεί να προκαλέσουν τη μεγαλύτερη αίσθηση. Όπως αυτή που ετοιμάζει η Βόλφσμπουργκ, που θα προσπαθήσει να πείσει τη Ρόμα να της παραχωρήσει τον Μάρκο Μποριέλο.

Η ομάδα της Ιταλικής πρωτεύουσας έχει θέσει προς πώληση τον Μποριέλο, στην προσπάθειά της να «ελαφρύνει» το συνολικό κόστος των συμβολαίων που καλείται να πληρώσει την επόμενη χρονιά. Ο υψηλόσωμος φορ απασχόλησε αρκετές ομάδες μέχρι τώρα, αλλά ακόμα παραμένει στη δύναμη της ομάδας του Ζέμαν.

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστή μια εναλλακτική λύση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, που προέρχεται από τη Γερμανία. Συγκεκριμένα ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ, Φέλιξ Μάγκατ, δήλωσε πως ο Ιταλός του αρέσει πολύ. «Ο Μποριέλο μου αρέσει. Θέλω να τον πάρουμε από τη Ρόμα», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε, προσπαθώντας να πείσει τη διοίκηση της ομάδας του πως αυτός είναι ο παίκτης που χρειάζεται.

Ο ίδιος ο Μποριέλο έχει τονίσει πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ιταλία. Μένει να δούμε αν οι προτάσεις από τη γειτονική χώρα θα ικανοποιήσουν τη διοίκηση της Ρόμα ή αν ο παίκτης θα αναγκαστεί να υποχωρήσει και να μεταναστεύσει στη Γερμανία, για λογαριασμό της Βόλφσμπουργκ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: