Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Επιμένει για Κοντοέ η Κλουζ!!

Σύμφωνα με τα Μέσα της Ρουμανίας, η Κλουζ μετά την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League εξετάζει ξανά την περίπτωση του Γιάννη Κοντοέ.
Μία μόλις ημέρα έμεινε για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Όσες ομάδες θέλουν να ενισχυθούν θα πρέπει να βιαστούν. Η Κλουζ το βράδυ της Τετάρτης, εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League με αποτέλεσμα να λάβει ένα σημαντικό ποσό ως μπόνους.
Αυτό δεν θα περάσει ανεκμετάλλευτο από τους πρωταθλητές και όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ρουμανίας θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση της τελευταίας στιγμής. Ανάμεσα στους στόχους της Κλουζ είναι και ο αμυντικός της ΑΕΚ, Γιάννης Κοντοές. Ο νεαρός Έλληνας είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο της Κλουζ με την πρόταση που είχε καταθέσει το προηγούμενο καλοκαίρι να μην κρίνεται ικανοποιητική για τους «κιτρινόμαυρους».
Πλέον, η Κλουζ μπορεί να ανεβάσει αρκετά την προσφορά της, καθώς έχει τα έξτρα χρήματα από το Champions League και εφόσον γίνει μία καλή πρόταση η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να πει το «ναι» για την παραχώρησή του.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: