Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ψωμιάδης: «Μοναδική ελπίδα ο Γκαγκάτσης»

Ο Διονύσης Ψωμιάδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το λόγο της απόσυρσης της υποψηφιότητας από την προεδρία της ΕΠΟ.

Για το λόγο της απόσυρσης:

«Κανένα από τα κόμματα δεν έβγαλε ανακοίνωση κάτι που δεν είναι ούτε υπέρ μου αλλά ούτε και κατά μου, φάνηκε ότι τους ζόρισα πολύ. Δεν υπήρχε βοήθεια από πουθενά και δεν τραβούσε για πολλούς και διάφορους λόγους. Εγώ δεν είχα ούτε την υποστήριξη αλλά ούτε την προστασία. Αφοσίωσα όλη μου τη ζωή στο ποδόσφαιρο και ακούς από ανθρώπους να λένε διάφορα για σένα και να τα ακούνε και τα παιδιά μου.

Εγώ τα έβαλα κάτω και είπα ότι έχω τις περισσότερες επαφές από όλους. Στην ΕΠΟ όμως ψηφίζουν 57 εκλεκτοί και όταν αυτοί έχουν εδώ και ένα-δύο χρόνια ήδη αποφασίσει ποιον θα βγάλουν, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Για την απόφασή του να στηρίξει τον Γκαγκάτση:

«Εγώ έχω χαμένο έδαφος και σκέφτηκα να αποσυρθώ και αποφάσισα να στηρίξω τον Γκαγκάτση. Έβαλα στη ζυγαριά τον Γκαγκάτση και τον Ολυμπιακό και επέλεξα τον Γκαγκάτση. Εγώ τον κατηγορούσα 15 χρόνια αλλά σκέφτηκα ότι είναι η μόνη ελπίδα, γιατί να μην τον υποστηρίξω; Δεν θα μπει μόνο ο Γραμένος, θα μπούνε και άλλα παιδιά που θα κάνουν ένα δυναμικό σύνολο. Αυτοί είναι η ελπίδα δεν υπάρχει άλλος».

Για το ότι κανείς δεν του λέει τι θα έπρεπε να κάνει και πως η μόνη λύση είναι ο Γκαγκάτσης:

«Όλοι μου λένε ότι κάνω κολοτούμπες κανείς όμως δεν μου λέει τι πρέπει να κάνω. Να αφήσω το πράμα να προχωρήσει έτσι; Να μην στηρίξω κανέναν; Η ένωση που θα πάει; Υπάρχει μια υποχρέωση τι θα τι κάνουμε.

Δεν αισθάνομαι άνετα, έκανα μια επιλογή χωρίς να ξέρω αν είναι καλή ή κακή. Θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή, αν βγει ο Γκαγκάτσης θα ασχοληθώ και εγώ. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Βλέπετε τι γίνεται με τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακό και του Παναθηναϊκού εμείς δεν θέλουμε να κάνουν κουμάντο αυτές οι ομάδες. Εμείς είμαστε με την περιφέρεια και με αυτήν θα ασχοληθούμε».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: