Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αλεξανδρής: «Στόχος η τετράδα και ο... Πελεκάνος»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για ακόμη μια φορά έκανε έκκληση στον κόσμο του Άρη να ενισχύσει την ομάδα, έθεσε ως στόχο την τετράδα για τη φετινή χρονιά, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι επόμενος μεταγραφικός στόχος αποτελεί ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μetropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας για να είμαι σε επαφή και αν περνάω μηνύματα στον κόσμο. Με ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου. Και κάποιος που έχει μια ένσταση και μια διαφωνία συζητάω μαζί του και προσπαθώ να τον πείσω», είπε αρχικά για την επικοινωνία που έχει μέσω facebook με οπαδούς του Άρη και συνέχισε:

«Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαστε σε διαδικασία αποπληρωμής χρεών. Κάναμε πολύ καλές κινήσεις. Όλα τα αποκτήματα μας είναι πολύ δυνατά. Ο Άρης βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο για το κάτι παραπάνω τη φετινή χρονιά. Ο κόσμος του Άρη είναι μπασκετικός και δεν γίνεται να έχουμε δώσει μόνο 450 διαρκείας. Μέσω των διαρκείας μπορούμε να κάνουμε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Τώρα νοιώθω στρεσαρισμένος».

Για τον αέρα που πνέει στις τάξεις της ομάδας: «Είμαι παρορμητικός. Θέλω να μεταλαμπαδεύσω τη φλόγα που έχω. Όλοι στην ομάδα έχουμε μια φλόγα. Πνέει ένας καινούριος άνεμος. Ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ο σύλλογος για αυτό γίνεται μια παράκληση στον κόσμος».
Στη συνέχεια για το πλάνο που έχει σχεδιάσει: «Θέλουμε τον Μιχάλη Πελεκάνο και αν έρθει η ομάδα θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε και τα παιδιά που φέραμε από την Αμερική. Θα χρειαστούμε 2-3 μήνες για να τους εντάξουμε γιατί είναι ρούκι».

Για το φλερτ με τον Μιχάλη Πελεκάνο: «Μιλήσαμε με το παιδί και τον μάνατζέρ του. Θα γίνει ένα ραντεβού με τον Σπύρο Καλλέργη στη Θεσσαλονίκη που έχει θετικές προθέσεις. Ελπίζω να υπάρξει μια σύγκλιση και να έρθει σε εμάς ο παίκτης».

Για την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ: «Όλο το διοικητικό συμβούλιο κάνει μια συγκινητική προσπάθεια. Από το πρωί ως το βράδυ είμαστε όλοι στο Παλέ. Το σωματείο είχε φτάσει σε μια θέση απερίγραπτη Για να μπουν όλα σε μια τάξη χρειάζεται συνεργασία και δουλειά από όλους μας. Οι επιλογές φέτος έγιναν μα ε πολύ σύνεση. Παίκτες νικητές με καλούς χαρακτήρες. Αλλιώς ένα στραβό να γίνει θα χαλάσει όλο το κλίμα».

Στον επίλογό του αναφέρθηκε στον στόχο του φετινού Άρη: «Ο στόχος της τετράδας θα είναι εφικτός. Βέβαια ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Κολοσσός έχουν ενισχυθεί σημαντικά αλλά είμαστε Άρης. Στόχος μας είναι η τετράδα».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: