Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Τώρα που θα πιάσουν τα κρύα;

Ο Λίβερπουλ ετοιμάζεται να διώξει τον Άντι Κάρολ...
Τώρα που θα πιάσουν τα κρύα;
Οι ημέρες του Άντι Κάρολ στο «Anfield» είναι μετρημένες, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν πως ο Άγγλος επιθετικός θα έχει παραχωρηθεί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.
Ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για το θέμα που απασχολεί τους φίλους της Λίβερπουλ και «έσφαξε με το γάντι» τον υψηλόσωμο στράικερ.
Ο Κάρολ δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς και αυτό –εκτός από τα μέχρι τώρα ματς- φάνηκε και από τις δηλώσεις του τεχνικού των «reds».
«Δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας για να δει πως ο Κάρολ αποτελεί ρεζέρβα για εμάς», τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ για να συμπληρώσει -ωστόσο- πως ο Άγγλος επιθετικός έχει «άψογη συμπεριφορά και δέχεται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί».
Αυτό, όμως, δεν αλλάζει τα σχέδια της Λίβερπουλ, η οποία θέλει να παραχωρήσει τον Κάρολ. «Δεν είμαι σίγουρος πως μπορούμε να έχουμε έναν παίκτη που κοστίζει 35 εκατ. λίρες, ως τρίτη επιλογή», τόνισε ο Ρότζερς, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Όλα αυτά, την ώρα που η Λίβερπουλ πρέπει να αποφασίσει εάν θα πει το «ναι» στην πρόταση της Στόουκ για τον Τσάρλι Άνταμ. Ο Σκωτσέζος μέσος βρίσκεται εκτός ομάδας, οι «κόκκινοι» τον παραχωρούν, οι «πότερς» έκαναν την κίνησή τους και στο παιχνίδι μπαίνει και η Σάντερλαντ, λίγες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: