Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ανώτερη η Μπόκα Τζούνιορς!!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό αργεντίνικο πρωτάθλημα πέτυχε η Μπόκα Τζούνιορς με το 2-0 επί της Τίγκρε.
Στάθηκε καλύτερα η Μπόκα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πέρασαν εξήντα λεπτά, πριν ο Κρίστιαν Τσάβεζ, πιθανός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ. Στη συνέχεια η Τίγκρε ανοίχτηκε για το 1-1, αλλά δέχθηκε το 2-0 από τον Λούκας Βιάτρι στο 68ο λεπτό. Έτσι η Μπόκα έφτασε στους τρεις πόντους και άφησε την Τίγκρε χωρίς βαθμολογική συγκομιδή. Αμφότεροι οι σύλλογοι διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τις «επικίνδυνες» θέσεις της τριετής κατάταξης.
Σε άλλο παιχνίδι, η Ρασίνγκ Κλουμπ επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ο Φερνάντο Ορτίζ (48ο λεπτό) και ο Ρικάρντο Σεντουριόν (88ο λεπτό) ήταν οι σκόρερ, ενώ ο Περουβιανός στράικερ των γηπεδούχων, Χουάν Κάρλος Φερνάντεζ, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αριστερό  αστράγαλο, αποχώρησε πρόωρα και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Πλέον η Ρασίνγκ έχει τέσσερις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και τη δωδέκατη θέση στην τριετή κατάταξη. Από την άλλη, η Αρχεντίνος έπεσε στη 14η θέση της αντίστοιχης βαθμολογίας, έπειτα από δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν.
Τέλος, η Γοδόι Κρουζ ντε Μεντόζα κατέβαλε με 1-0 τη Ουνιόν ντε Σάντα Φε, χάρη σε τέρμα του Αλέξις Κάστρο στο 71ο λεπτό. Άλλωστε είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 36ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Πάμπλο Μιγκέζ. Έτσι συμπλήρωσε τέσσερις βαθμούς και βρέθηκε στη 13η θέση της τριετής κατάταξης, ενώ η Ουνιόν παρέμεινε κοντά στην «καυτή» ζώνη με τη δεύτερη σερί ήττα της.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Αρχεντίνος Τζούνιορς-Ρασίνγκ Κλουμπ 0-2
Ουνιόν Ντε Σάντα Φε-Γοδόι Κρουζ 0-1
Μπόκα Τζούνιορς-Τίγκρε 2-0








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: