Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Κάνει «κουμάντο» η Γαλατάσαραϊ (video)

Κάνει «κουμάντο» η Γαλατάσαραϊ (video)
Το πρώτο είναι της Γαλατά!

Από νωρίς ξεκίνησαν οι «κόντρες» μεταξύ Γαλατάσαραϊ και Φενερμπαχτσέ, όμως αυτή τη στιγμή αφεντικό στην Τουρκία είναι οι περυσινοί πρωταθλητές.

Η «τσιμ-μπομ» κατέκτησε το Σούπερ Καπ με σκορ 3-2 και έστειλε ήδη… μηνύματα για τη σεζόν που έρχεται. Ο 12ος τίτλος στη διοργάνωση για τους νικητές, στα 8 έμειναν οι ηττημένοι.

Στο «Cemal Gursel» οι μετέπειτα θριαμβευτές «άνοιξαν» το σκορ μόλις στο 19’ με τον Μπουλούτ. Πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλεξ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Και πάλι όμως για τη Γαλατά «χτύπησε» ο Μπουλούτ. Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 58’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

Και πάλι η Φενέρ είχε απάντηση. Με τον νεοαποκτηθέντα, Κάουτ στο 66’. Ο Ολλανδός στο πρώτο του γκολ με το νέο σύλλογο του, ισοφάρισε για δεύτερη φορά σε 2-2 και όλα φαίνονταν ρευστά. Μάλιστα, στο 67’ η Γαλατασαράι έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαιτάρ. Οι πρωταθλητές δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη.

Ακόμα και με αριθμητικό μειονέκτημα, στο 90’ ο Ινάν «ξέρανε» τη Φενέρ με το γκολ που πέτυχε και χάρισε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Γαλατασαράι και τους πλούσιους μεν, ηττημένους δε να μένουν απαρηγόρητοι και με… άδεια χέρια.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Galatasaray 3-2 Fenerbahce (Super Cup) All Goals από goalsarena2012-3



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: