Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Παίρνει και Λόρενς!!

Εκτός από τον Ματέους Βιβιάν, ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα και από την απόκτηση του Λίαμ Λόρενς, ο οποίος από εχθές βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο 31χρονος πλάγιος χαφ έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία στα αγγλικά γήπεδα και είναι παίκτης που θα προσδώσει μεγάλη εμπειρία -αν όλα πάνε καλά- στο ρόστερ του «Δικέφαλου», αφού είναι και διεθνής με την Εθνική Ιρλανδίας.

Η καλύτερη περίοδος της μέχρι τώρα καριέρας του ήταν από το 2004 μέχρι το 2010, όταν και έκανε το μεγάλο βήμα για την Premierleague αρχικά με τη φανέλα της Σάντερλαντ. Το 2007 δόθηκε δανεικός στη Στόουκ, η οποία στη συνέχεια αποφάσισε να αποκτήσει τα δικαιώματά του και δικαιώθηκε, με τον Λόρενς να πετυχαίνει σε τρία χρόνια παρουσίας του στο «Μπριτάνια» 21 γκολ σε 105 συμμετοχές.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πόρτσμουθ και πέρυσι, λόγω των οικονομικών προβλημάτων των «Πόμπεϊς» δόθηκε για άλλη μια φορά δανεικός, αυτή τη φορά στη Κάρντιφ. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αφού το συμβόλαιό του λύθηκε, λόγω της δεινής οικονομικής θέσης της Πόρτσμουθ. 
 
πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: