Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Οι άνδρες προτιμούν τις παχουλές;

Φαίνεται πως το στρες είναι κύριος παράγοντας για να αλλάξουν οι προτιμήσεις μας... Μια πρόσφατη έρευνα στην Αγγλία, ισχυρίζεται πως οι άνδρες που περνούν μεγάλες περιόδους στρες, έχουν αδυναμία στις πιο παχουλές και με περισσότερα κιλά κοπέλες
Ο καθηγητής Martin Toveeαπό το Πανεπιστήμιο του Newcastle, δήλωσε πως η προτίμηση αυτή συμβαίνει επειδή όλα όσα βρίσκονται γύρω από αυτό τον άνθρωπο (συμπεριλαμβανομένου και του φαγητού), είναι πολύ πιο χαλαρά σε κλίμα. «Ένας άνθρωπος που δεν ανησυχεί τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση, που τρώει χωρίς να κατακρίνει εσένα, τον προτιμάς περισσότερο για να κάνεις παρέα. Όμως στην περίπτωση μας ο νούμερο 1 παράγοντας προτίμησης είναι το περιβάλλον», δήλωσε.
Σε έρευνα που έγινε σε συγκεκριμένο δείγμα ανδρών, φάνηκε πως οι άντρες που άλλαξαν κάποιες συνήθειες, όπως το διαιτολόγιο τους, το lifestyleτους, τις τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι και την ώρα που ξυπνούν, έδειξαν περισσότερο σεξουαλικό ενδιαφέρον σε γυναίκες με αρκετά ανεπτυγμένη μάζα σώματος. «Είναι σαν να μαθαίνεις ένα παιδί να ζει από την αρχή. Το μυαλό αναπροσαρμόζεται, οι συνήθειες του σταματούν και με αυτό τον τρόπο αλλάζει και προτιμήσεις!».


πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: