Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Brasileiro: Ξέφυγε η Ατλέτικο Μινέιρο!!

Με γκολ του Ζο στο 69ο λεπτό, η Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε με 1-0 τη Βάσκο Ντα Γκάμα και δημιούργησε διαφορά τριών βαθμών στην κορυφή του Brasileiro, ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Το παιχνίδι περιείχε ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, αλλά οι πρωτοπόροι εκμεταλλεύτηκαν μία δική τους, ώστε να πάρουν το «τρίποντο». Έτσι ο Ροναλντίνιο και οι συμπαίκτες του εξασφάλισαν σημαντικότατο βαθμολογικό «μαξιλαράκι» ενόψει της συνέχειας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.
Στους 35 βαθμούς και τη δεύτερη θέση βρέθηκε η Φλουμινένσε καταβάλλοντας με 1-0 την Παλμέιρας. Χωρίς τον Ντέκο στη σύνθεσή της, οι «φλου» κινδύνευσαν στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εν τέλει ο Ζαν σημείωσε το μοναδικό γκολ το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού με δυνατό σουτ στο 86ο λεπτό.
Ανατροπή και εκτός έδρας νίκη με 2-1 πέτυχε η Κορίνθιανς επί της Κοριτίμπα. Τα γκολ του Παουλίνιο στο 65ο λεπτό και του Ρομαρίνιο στο 89ο επανέφεραν τους «τιμάο» στα θετικά αποτελέσματα. Ο Έβερτον είχε ανοίξει το σκορ στο 45ο λεπτό.
Σπουδαίο «διπλό» με το ίδιο σκορ (2-1) πήρε η Γκρέμιο σε βάρος της απογοητευτικής Σάο Πάολο και συμπλήρωσε 31 βαθμούς. Στις καθυστερήσεις ο Αντρέ Λίμα ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Βέρλεϊ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 65ο λεπτό, ενώ ο Σισέρο είχε βάλει τη Σάο Πάολο μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.
Στους τριάντα βαθμούς έφτασε η Ιντερνασιονάλ, η οποία πήρε επίσης τη νίκη στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα ο Μάικ βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-1 εναντίον της Πόντε Πρέτα. Ο Σισίνιο είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Τζάκσον είχε σημειώσει το 1-1 στο 59ο.
Τέλος, η Μποταφόγκο, με τον Κλάρενς Ζέεντορφ στον πάγκο, έφερε 1-1 στην έδρα της Πορτουγκέζα. Στο 15ο λεπτό ο Έκλεσον άνοιξε το σκορ σε βάρος του Ντίντα, έπειτα από θετική ενέργεια του Αντρεζίνιο. Ακολούθησε η ισοφάριση από τον Μπρούνο Σοάρες στο 39ο λεπτό στη δίκαιη ισοπαλία των δύο συλλόγων.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ατλέτικο Μινέιρο-Βάσκο Ντα Γκάμα 1-0
Κοριτίμπα-Κορίνθιανς 1-2
Ιντερνασιονάλ-Πόντε Πρέτα 2-1
Σάο Πάολο-Γκρέμιο 1-2
Φλουμινένσε-Παλμέιρας 1-0
Πορτουγκέζα-Μποταφόγκο 1-1














πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: