Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Επιστροφή στους τίτλους για Μπάγερν (vid)!

Επιστροφή στους τίτλους για Μπάγερν (vid)
Δύο χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά για την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί επιβλήθηκαν με 2-1 της Ντόρτμουντ στην Αλιάντζ Αρίνα και κατέκτησαν το σούπερ καπ Γερμανίας, φτάνοντας έτσι τους πέντε τίτλους και είναι πρώτοι στη σχετική λίστα. Μάντζουκιτς και Μίλερ τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Λεβαντόφσκι για λογαριασμό των πρωταθλητών.

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο με την νέα του ομάδα και στο 6ο λεπτό σκόραρε με το αριστερό, εκμεταλλευόμενος την ωραία σέντρα του Ριμπερί με το εξωτερικό.

Μέσα σε πέντε λεπτά η Μπάγερν απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Τόμας Μίλερ να παίρνει το… ριμπάουντ μετά από σουτ του Ρόμπεν στο δοκάρι και να στέλνει την μπαλά στα δίχτυα του Βάιντενφελερ κάνοντας το 2-0.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ κατάφεραν να αντιδράσουν στο 75’ με το Λεβαντόφσκι, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στην αριστερή του γωνία του Νόιερ. Παρόλα αυτά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος με τους Βαυαρούς να παίρνουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Γκουστάβο, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Κρόος, Καν (70’ Μπάντστουμπερ), Ριμπερί (80’ Τίμοστσουκ), Μίλερ, Ρόμπεν (85’ Σακίρι), Μάντζουκιτς

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Λάιτνερ (64’ Γκέτσε), Γκουντογκάν, Γκρόσκροιτς (64’ Πέρισιτς), Ρόις, Μπλαστσικόφσκι (71’ Σίμπερ), Λεβαντόφσκι

Οι κατακτήσεις των σούπερ καπ Γερμανίας

Μπάγερν Μονάχου 5
Βέρντερ Βρέμης 4
Ντόρτμουντ 4
Γκλάντμπαχ 1
Καϊσερσλάουτερν 1
Στουτγκάρδη 1
Σάλκε 1

Δείτε τα γκολ του τελικού

Bayern Munich 1-0 Borussia Dortmund (Super Cup) από goalsarena2012-3


Bayern Munich 2-0 Borussia Dortmund (Super Cup) από goalsarena2012-3


Bayern Munich 2-1 Borussia Dortmund (Super Cup) από goalsarena2012-3




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: