Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

«Αρμενίζει» καλά η Κέρκυρα!!

«Αρμενίζει» καλά η Κέρκυρα
Ακόμα μια καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κέρκυρα, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η φετινή Σούπερ Λίγκα. Οι Φαίακες επικράτησαν εντός έδρας της Λάρισας με σκορ 2-0 και συνεχίζει να… βαδίζει σε σωστό δρόμο.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, «ανέβασαν στροφές» στο δεύτερο οι Θεσσαλοί, οι οποίοι με τη σειρά τους συνεχίζουν την προετοιμασία για την έναρξη της Football League, όπου θέλουν να ξεχάσουν… τα περυσινά.

Μόλις στο 2’ η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με τον Καραλή, ο οποίος επωφελήθηκε το κενό στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Μπάρκογλου με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα είχε κάποιες ευκαιρίες να μειώσει, ωστόσο δεν μπορούσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος (63' Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Καραλής (73' Τσοκάνης), Ηλιάδης (63' Σταμόγιαννος), Μπάρκογλου (73' Σίμωσης), Λεόν (73' Κοντοδήμος), Αρμένης (73' Βασιλόγιαννης), Γιάντσης (63' Αγρίτης), Χαμπλ (82' Κρητικός).

ΑΕΛ: Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Γιώτας (77' Τσιρογιάννης), Σκόνδρας (46' Ραπτάκης), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Χατζής (60' Καρανίκας), Σκούπρας (46' Παπαϊωάννου), Ζουρούδης (84' Κρητικός), Χασομέρης (60' Σιατραβάνης), Δεινόπαπας (75' Τσιάρας).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: