Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν είναι ο «σωτήρας» της ΑΕΚ!!

Θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν είναι ο «σωτήρας» της ΑΕΚ
Μέσω γραπτής δήλωσης, ο Άλκης Φωτίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του για της εξελίξεις στην ΑΕΚ. Αφού αναφέρεται στην αγάπη του για την ομάδα και στις επαφές που είχε τόσο με τη διοίκηση Αδαμίδη, όσο και τους Supporters και τον Θωμά Μαύρο, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ούτε σωτήρας, ούτε μεγαλοεπενδυτής.

Παράλληλα, τονίζει πως δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια σχετική ενέργεια, ενώ πρόσθεσε πως επί της παρούσης δεν πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος.

Η δήλωση του κ. Αλκιβιάδη Φωτίου:

«Η World Eleven Hellas με την παρούσα ανακοίνωση, και εξουσιοδοτημένη από τον κ. Αλκιβιάδη Φωτίου, θα ήθελε να ενημερώσει δημόσια (αν και δεν επιθυμούσε καμία δημοσιοποίηση ο ίδιος ούτε και το γραφείο μας) τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ σχετικά με τις προθέσεις του Έλληνα επιχειρηματία ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες και να μην δημιουργούνται ελπίδες εκεί που δεν υπάρχουν. Ο κ. Φωτίου είναι επιχειρηματίας, 42 ετών και μόνιμος κάτοικος Ελβετίας και παρόλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό διατηρεί ΜΟΝΟ την ελληνική υπηκοότητα, καθώς και μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ετών στην αγαπημένη του ομάδα επιθυμούσε και έψαχνε τρόπους να βοηθήσει με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, και με αυτό το σκεπτικό ήρθε το 2011 σε επαφή με τους Supporters αλλά και με τον κ. Αδαμίδη, τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δυστυχώς σε εκείνη την φάση δεν ολοκληρώθηκε κάποια ενέργεια του για διάφορους λόγους που είχαν να κάνουν με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και μόνο παρόλο την αγαστή συνεργασία που είχαμε με την τότε διοίκηση της ομάδος.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν διατηρεί προσωπική φιλία με ΚΑΝΕΝΑΝ εκ των πρωταγωνιστών στα διοικητικά της ΑΕΚ τώρα ή παλαιότερα, και η επιθυμία του να προσφέρει αν αυτό είναι εφικτό, προέρχεται μόνο από την αγάπη του για την ομάδα την οποία επιθυμεί να συνδυάσει με μια καινούρια επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως είναι "σωτήρας" ή μεγαλοεπενδυτής μια και κατά την παρούσα φάση δεν του επιτρέπει ούτε ο χρόνος αλλά ούτε η οικονομικές του δυνατότητες να αναλάβει τέτοιο ρόλο.

Ο κ. Φωτίου ήρθε σε επαφή με τον κ. Μαύρο και τον κ. Τσιάρτα, παρουσία και του κ. Γρηγορίου, και ενώ αρχικά έκανε μια πολύ μικρή συμμετοχή στην ΑΜΚ για συναισθηματικούς λόγους, πρότεινε κάποιους τρόπους βοήθειας προς την ομάδα χωρίς τίποτα να έχει οριστικοποιηθεί ή να έχει αποφασισθεί. Η δυσκολία του όλου εγχειρήματος λόγω των προβλημάτων που μαστίζουν την ΠΑΕ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, σε συνδυασμό με την διαπραγμάτευση επί ουσιαστικών θεμάτων που είναι σε εξέλιξη δεν επιτρέπει την όποια άλλη τοποθέτηση επί του συγκεκριμένου θέματος.

Για τον κ. Φωτίου

World Eleven Hellas - Γιάννης Γλυκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: