Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

«Μεγάλος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος ο Μέσι»

«Μεγάλος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος ο Μέσι»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι μίλησε ο Γκέοργκι Χάτζι.

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την άποψη πως ο Αργεντινός σταρ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αυτή την στιγμή, ενώ τόνισε πως παρά το γεγονός πως είναι μόλις 25 ετών αποτελεί πρότυπο για όλα τα νέα παιδιά.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά εγώ πιστεύω πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή. Βέβαια, το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος τον κάνει πιο συμπαθή σε εμένα, καθώς γιατί όταν έπαιζα χρησιμοποιούσα κατά κόρον το ίδιο πόδι. Είναι ωραίο να βλέπεις παίκτες σαν και αυτόν. Το κίνητρό του για τη νίκη είναι πάντα μεγάλο. Εκτός γηπέδου είναι ταπεινός και ειλικρινής. Είναι το καλύτερο πρότυπο για τα νέα παιδιά», ήταν τα λόγια του Χάτζι.

Μάλιστα, ο 47χρονος Ρουμάνος μίλησε και για την μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε ο φίλαθλος κόσμος της Ρουμανίας στο φιλικό που έγινε ανάμεσα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και την Μπαρτσελόνα: «Ο κόσμος στην Ρουμανία τρέφει μεγάλο σεβασμό για την Μπαρτσελόνα. Είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Όλοι αγαπάνε τον τρόπο παιχνιδιού της. Αυτή η ομάδα έχει γράψει ιστορία».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: