Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Χουλκ: «Προτιμώ Αγγλία και Ισπανία»

Ο Χουλκ αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο καυτά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφατικές εμφανίσεις του στην πόρτο. Ήδη η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, με τον ίδιο τον 26χρονο επιθετικό να εκφράζει την προτίμησή του για το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα.

«Έχω αφήσει μια πόρτα ανοιχτή για να πάρω μεταγραφή σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Έχω την προτίμηση να αγωνιστώ στην Premierleague ή στην ισπανική Liga, επειδή είναι τα δύο πιο προβεβλημένα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για το αν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «δράκους»: «Δεν μίλησα πολύ με τον ατζέντη μου για την προοπτική να πάρω μεταγραφή, επειδή είχα υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας στου Ολυμπιακούς.

Θα μπορούσε να είναι η στιγμή για να φύγω αυτή. Θα ένιωθα άνετα σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή μου σε άλλη ομάδα και το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ένα από αυτά που με ενδιαφέρει».


Βέβαια η ρήτρα των 100 εκ. ευρώ που του έχει θέσει η Πόρτο βάζει φρένο στους υποψήφιους μνηστήρες του, παρόλα αυτά οι Πορτογάλοι θα πιεστούν από ό,τι φαίνεται και από τον ίδιο τον Βραζιλιάνο για να τον αποδεσμεύσουν, με το ενδεχόμενο αυτό να εξετάζεται από σήμερα, όπως δήλωσε ο Χουλκ.

«Θα μιλήσω για το μέλλον μου τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα). Το μέλλον μου είναι τα χέρια του Θεού», τόνισε.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: