Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

«Κλέβει» Εμ'Βιλά και Νιάνγκ η Τότεναμ;

Ο Γιάν Εμ'Βιλά είναι γνωστό πως αποτελεί διακαής πόθος για τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά η μετακίνηση του Γάλλου μέσου στην Άρσεναλ συναντά δυσκολίες λόγω των απαιτήσεων που έχει η Ρεν. Το γεγονός αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Τότεναμ, η οποία όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ σε Αγγλία και Γαλλία έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για τον 22χρονο και έτσι δεν αποκλείεται να πετύχει ακόμη μια μεταγραφική νίκη εις βάρος της Άρσεναλ μετά την υπόθεση Βερντόγχεν.


Μετά την ήττα το Σάββατο της Ρεν από την Λιόν, ο πρόεδρος της ομάδας της Βρετάνης, Φρεντερίκ ντε Σαντ-Σερνί είπε: «Έχει (σ.σ. Εμ' Βιλά) μια συγκεκριμένη πρόταση από την Αγγλία».

Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης τόνισε πως θα βρίσκεται στις υπηρεσίες του Φρντερίκ Αντονετί για όσο είναι στο ρόστερ των «ρενουά» και πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις διάφορες φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους για το πρόσωπό του.

«Είμαι χαρούμενος. Δεν διαμαρτύρομαι και αγωνίζομαι. Για όσο θα βρίσκομαι στη Ρεν θα είμαι διαθέσιμος για τον προπονητή μου. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με φήμες. Θα είμαι πολύ καλά ακόμη και αν περάσω άλλη μια σεζόν στη Ρεν», τόνισε.

Οι «σπερς» δεν αποκλείεται να κινηθούν και για ακόμη έναν στόχο της Άρσεναλ που ακούει στο όνομα Μπαγιέ Νιάνγκ. Ο 17χρονος επιθετικός της Καέν βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μίλαν, με την Τότεναμ, όμως να είναι έτοιμη να διαθέσει ένα ποσό κοντά στις 6 εκ. λίρες που ζητάει η γαλλική ομάδα παρά τον υποβιβασμό της στη Ligue 2.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: