Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ανακοινώθηκαν οι Βιβιάν και Λόρενς!!

Οι Ματέους Βιβιάν και Λίαμ Λόρενς παρουσιάστηκαν και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου». Πρώτος το λόγο πήρε ο Βιβιάν, ο οποίος στάθηκε στο όνομα που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως είναι τα δύο στοιχεία που τον έπεισαν, ούτως ώστε να συμφωνήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Για το τι τον έκανε να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που με έκανε να έρθω στον ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός ότι είναι από τις μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, έχει κάθε χρόνο καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ο κόσμος, που είναι πολύ εκδηλωτικός και ως Bραζιλιάνος αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους προτού έρθω, αλλά θέλω να πω ξανά ότι ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη κι αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο για μένα και με βοηθά πολύ αυτό, να κάνω μία καλή πορεία και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Έχω παίξει σε αρκετές χώρες κι αυτό που έχω να πω είναι ότι η μπάλα είναι στρόγγυλη και ίδια σε όλο τον κόσμο».

Για το τι μπορεί να προσφέρει: «Αυτό που μπορώ να προσφέρω είναι η ποιότητά μου σαν αμυντικός, να βοηθήσω και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και έχω πολύ όρεξη να βοηθήσω και στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα».

Για την επόμενη ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης: «Νιώθω έτοιμος. Τον τελευταίο μήνα έκανα προπονήσεις, την τελευταία εβδομάδα έκανα ατομικές προπονήσεις περιμένοντας μία πρόταση. Έχω μεγάλη διάθεση να παίξω, πιστεύω ότι μπορώ, αλλά είναι απόφαση του προπονητή μου εάν θα με χρησιμοποιήσει. Εάν το κάνει πιστεύω ότι μπορώ, εάν δεν το κάνει σημαίνει ότι πρέπει να δώσει χρόνο σε άλλους παίκτες που είναι περισσότερο καιρό στην ομάδα και την ξέρουν καλύτερα από μένα».

Από την πλευρά του ο Λίαμ Λόρενς υπογράμμισε πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του, ενώ δεν απέκλεισε την προοπτική του πρωταθλήματος σημειώνοντας πως ο ΠΑΟκ θα πρέπει να είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου.

Αρχικά είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα, η πρόκληση του ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει και αρκετά παιχνίδια στην Ευρώπη και γιατί όχι να μην είμαστε και από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος στην Ελλάδα».

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση ούτε για μένα, ούτε και για την οικογένειά μου. Νομίζω ότι αυτή η απόφαση μπορεί να με βοηθήσει να σταθώ και να διακριθώ σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Δεν έχω δει την ομάδα, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι να συνεχίσει την πορεία της με τον καλύτερο τρόπο».

Για τα κοινά Ελλήνων και Ιρλανδών: «Ξέρω ότι υπάρχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά Ελλήνων και Ιρλανδών. Ξέρω και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που είναι πολύ παθιασμένοι και μου θυμίζουν και το πάθος των οπαδών της Στόουκ που αγαπούν και αυτοί τόσο πολύ την ομάδα τους».

Για τις θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί: «Αγωνίζομαι πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, αλλά έχω παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο και δεξιά και αριστερά και από εκεί και πέρα είναι θέμα του προπονητή μου που θα με χρησιμοποιήσει».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: