Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αναδίπλωση Πανιωνίου για Τσακίρη...!!

Σε μια προσπάθεια να «πέσουν» οι τόνοι στη κόντρα μεταξύ Πανιώνιου και Κωνσταντίνου Τσακίρη, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι οποιαδήποτε κριτική γίνεται προς το πρόσωπο του πρώην προέδρου της ομάδας, είναι πάντα καλοπροαίρετη.
Αναδίπλωση Πανιωνίου για Τσακίρη...
Η διοίκηση της ομάδας μπορεί να είναι ενοχλημένη για τα εξώδικα που δέχεται κατά καιρούς από τον κ. Τσακίρη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι τον σέβεται απόλυτα για την προσφορά του.
Μάλιστα, έκανε κάλεσμα στον πρώην «ισχυρό άνδρα» του Πανιώνιου να εμπλακεί και πάλι ενεργά στα δρώμενα του «Ιστορικού», σε μια δύσκολη συγκυρία για το σύλλογο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Κάθε φορά που ως ΠΑΕ Πανιώνιος αναφερόμαστε στον κ. Τσακίρη, δεχόμαστε εξώδικα για συκοφαντική δυσφήμηση. Το ίδιο συνέβη και με την από 16/7/2012 ανακοίνωση της ΠΑΕ. Έχουμε δηλώσει κατ' επανάληψη ότι σεβόμαστε την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του κ. Τσακίρη και αναγνωρίζουμε την προσφορά του στον Πανιώνιο. Η όποια αναφορά γίνεται στο πρόσωπό του κ. Τσακίρη, έστω και αν κάποτε ενέχει κάποια στοιχεία κριτικής, γίνεται καλόπιστα και ως μοναδικό στόχο έχει να τον ενεργοποιήσει περισσότερο ως ισχυρό μέλος της Πανιώνιας οικογένειας ώστε να βοηθήσει και αυτός τον Σύλλογο στην κρισιμότερη φάση της ιστορίας του».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: