Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αλαφούζος: «Βάλαμε τα πράγματα σε τάξη»

Αλαφούζος: «Βάλαμε τα πράγματα σε τάξη»
Ισορροπημένη και βελτιωμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι η οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» μίλησε μετά τη φιλική ισοπαλία (0-0) του «τριφυλλιού» με την Ανόρθωση στην Κύπρο και αναφέρθηκε στην πορεία των εγγραφών στο Σωματείο αλλά και τη στήριξη του κόσμου της ομάδας στη Μεγαλόνησο.

«Η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο σημερινό φιλικό ήταν εξαιρετική και ενδεικτική της σημασίας που έχει η συμπαράσταση τους. Επιθυμώ να τους ευχαριστήσω διότι βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας και μας δείχνουν την αγάπη τους» δήλωσε αρχικά για να προσθέσει, αναφορικά με το εγχείρημα της λαϊκής βάσης:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα μας, όμως έχουμε βάλει τα πράγματα σε μία σειρά και με τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας, προσπαθούμε να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ».

Εν όψει των παιχνιδιών με τη Μάλαγα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε αισιόδοξος και τόνισε: «Η Μάλαγα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, δεν είμαστε το φαβορί όμως μπορούμε να προκριθούμε. Το σημαντικότερο όπλο μας σε αυτή τη μάχη είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος, το μεσημέρι, είχε συνάντηση με επιφανείς Παναθηναϊκούς στην Κύπρο, αναζητώντας οικονομική βοήθεια και συμβολή στην προσπάθεια της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: