Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

«Δίχτυα» σε Καλουτζέροβιτς!!

Πριν από μερικά μόλις εικοσιτετράωρα το «Μetrosport» αποκάλυψε το ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση –με τη μορφή δανεισμού- του Νίκου Κατσικοκέρη από τον Εργοτέλη, για την ενίσχυση της «αδύναμης» επιθετικής γραμμής. Ο Κατσικοκέρης όμως, δεν είναι κατά πως φαίνεται ο «αποκλειστικός» στόχος του Άρη για τη «γραμμή κρούσης» αφού οι «κίτρινοι» από χθες εξετάζουν ακόμη μια λύση για περαιτέρω ενίσχυση, ανεξαρτήτως της εξέλιξης στην υπόθεση του 24χρονου επιθετικού των Κρητικών. Άλλωστε το γεγονός ότι ανήκει στην κατηγορία των «24ρηδων» επιτρέπει στους «κίτρινους» να κινηθούν για μια ακόμη μεταγραφή, που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Από χθες λοιπόν στα χέρια του Μάκη Κατσαβάκη, βρίσκεται μια ακόμη περίπτωση επιθετικού –αυτή τη φορά από το εξωτερικό- που αν εξετάσει κανείς το βιογραφικό του καταλαβαίνει πως πρόκειται για εξαιρετική λύση. Ο λόγος για τον Άντρια Καλουτζέροβιτς, που ανήκει στο δυναμικό της Γκουοάν του Πεκίνου και δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο. Το «πάτημα» του Άρη, έγκειται στο γεγονός ότι ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός επιζητεί με κάθε τρόπο να «σπάσει» το συμβόλαιο του θέλοντας να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό από την Κίνα, για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Στο ρόστερ της ομάδας του άλλωστε ανήκουν πλέον παίκτες όπως ο Φρεντερίκ Κανουτέ και ο Ρεινάλντο, με τον Καλουτζέροβιτς να μην δείχνει διατεθειμένος να καθίσει στον πάγκο. Η καριέρα του έχει ξεκινήσει από την OFK Βελιγραδίου, έχει αγωνιστεί σε Ραντ, Σπάρτακ Σουμπότιτσα, Χάιντουκ Βελιγραδίου, ενώ πριν δοκιμάσει την τύχη του στην Κίνα, φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, όπου σε 43 αγώνες, πέτυχε 19 τέρματα.

Ρίχνει θεαματικά τις απαιτήσεις του

Χαρακτηριστικό της έντονης επιθυμίας του Καλουτζέροβιτς να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη, είναι το ότι έχει εξουσιοδοτήσει τον εκπρόσωπο του να τον προτείνει σε ευρωπαϊκές ομάδες, ρίχνοντας θεαματικά το κασέ του. Συγκεκριμένα αμείβεται με περί τις 700.000 ευρώ στην Κίνα, είναι διατεθειμένος να έρθει δανεικός στην Ελλάδα με ένα ποσό που κυμαίνεται στα 90-100.000 ευρώ ετησίως, συμβόλαιο που κινείται αναμφίβολα στα στάνταρ που έχουν θέσει οι «κίτρινοι» για τη νέα χρονιά.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: