Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Σε διαπραγματεύσεις για Βαλκανική Λίγκα ο ΠΑΟΚ!!

Όπως αναφέρει το επίσημο site της Βαλκανικής Λίγκας, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, καθώς εξετάζει πολύ σοβαρά να αλλάξει πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν. Μάλιστα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Μπάνε Πρέλεβιτς και στον Σέι Στρικς για το ενδεχόμενο να μετέχει ο Δικέφαλος στη Βαλκανική Λίγκα της νέας περιόδου, ενώ οριστική απόφαση θα προκύψει το αργότερο μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«To ενδιαφέρον για τη Βαλκανική Λίγκα αυξάνεται κάθε χρόνο. Αυτό το καλοκαίρι μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε επαφή με τη διεύθυνση της BIBL (σ.σ. Βαλκανική Λίγκα) με τη φιλοδοξία να λάβει μέρος στη διοργάνωση.

Μια συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές θα λάβει χώρα για την ανταλλαγή πληροφοριών και για την απόφαση του ΠΑΟΚ να συμμετέχει στην BIBL, η οποία θα προκύψει μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Πριν από αυτό ο Σέι Στρικς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, για να συζητήσουν τα πάντα όσον αφορά την προοπτική πιθανής συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Εάν όλα πάνε καλά και η απόφαση είναι θετική, ο ΠΑΟΚ θα γίνει η πρώτη ομάδα από την Ελλάδα που θα αγωνιστεί στη Βαλκανική Λίγκα. Η πέμπτη έκδοση της BIBL θα είναι πραγματικά ελκυστική και ενδιαφέρουσα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: