Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Χαμόγελα για δύο!!

Εκτός των Τριανταφυλλάκου και Καπετάνου που πήραν χθες κανονικά μέρος στην προπόνηση, ο Μάκης Κατσαβάκης και το τεχνικό τιμ δείχνουν να έχουν έναν ακόμη λόγο να χαμογελούν. Αυτός προέρχεται από το «μέτωπο» των τραυματιών όπου ανήκουν οι Ρούμπεν Πουλίδο και Γιάννης Γιαννιώτας (φωτό).
Ο πρώτος δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής από τη στιγμή που αποκτήθηκε από τον Άρη, αφού ταλαιπωρείται από θλάση στο γαστροκνήμιο και οι «κίτρινοι» δεν θέλουν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο κάποιας υποτροπής, που θα τους αναγκάσει να τον χάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την άλλη, ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι σε στάδιο αποθεραπείας από την κάκωση στο γόνατο που αποκόμισε στο φιλικό με την Φιορεντίνα. Οι δυο τους δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό ματς με τη Βέροια, όμως η κατάσταση τους παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και αναμένεται να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Συνεχίζει ατομικά ο Κατίδης

Από εκεί και πέρα, ατομικά συνέχισε και χθες να προπονείται ο Γιώργος Κατίδης, αφού λόγω του γνωστού θέματος με την ανανέωση του συμβολαίου του δεν του επιτρέπεται να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, που τον θέλει να αποχωρεί πολύ σύντομα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αν φυσικά ο Άρης λάβει επίσημα, κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί οικονομικά.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: