Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ευκαιρία ήταν…!!

Ευκαιρία ήταν…
Μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να επιβεβαιώσει κάποια πράγματα και να δοκιμάσει κάποια άλλα ήταν για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση, το οποίο έληξε 0-0. Δοκάρι είχαν οι «πράσινοι» με τον θετικό στο ματς Πετρόπουλο, πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Σισοκό. Ντεμπούτο έκανε με το «τριφύλλι» στην Κύπρο και ο Μπαρμπαρούσης.

Πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές παίκτες χρησιμοποίησε ο Πορτογάλος στο παιχνίδι και πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους, κυρίως του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει λύση για το κέντρο της άμυνας της ομάδας.



Χωρίς διεθνείς, τραυματίες και κάποιους ακόμη παίκτες στη διάθεσή του, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ως τώρα δεν είχαν παίξει πολύ, αλλά και να δοκιμάσει σε… κανονικές συνθήκες το 4-4-2, σύστημα το οποίο δούλεψε στις τελευταίες προπονήσεις.

Η αλήθεια είναι πως κατά κύριο λόγο ο Πορτογάλος εμπέδωσε –μάλλον- πράγματα που ήδη γνώριζε ο ίδιος και εμείς οι υπόλοιποι τα έχουμε καταλάβει. Ένα από αυτά είναι πως ο Σισοκό –είτε παίζει αριστερά, είτε δεξιά- δείχνει πως θα είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Παναθηναϊκού και παράγοντας όποιας ενδεχόμενης επιτυχίας των «πρασίνων».

Επιπλέον, το δίδυμο Βιτόλο-Μαρίνου στα χαφ σε ακόμη ένα ματς (τουλάχιστον στο ημίχρονο που συνεργάστηκαν) είναι ανταγωνιστικό. Τέλος, ο Πετρόπουλος συνεχίζει με την απόδοσή του να «φωνάζει» ότι αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης και περισσότερου χρόνου συμμετοχής. Άλλωστε από τα δικά του πόδια προήλθε και το δοκάρι που είχε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος, διάστημα που ήταν και το καλό της ομάδας.

Καλά τα πήγαν και οι Πίντο-Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας (ο μικρός είχε και μια ευκαιρία για γκολ), ενώ είδαμε για παρθενική φορά τον Μπαρμπαρούση να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλάζοντας συχνά πλευρές με τον Σισοκό. Ο ομογενής ποδοσφαιριστής ήταν μάλλον τρακαρισμένος σε αυτήν την πρώτη εμφάνιση και δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ενώ σε ό,τι αφορά τον Φορναρόλι, ο Ουρουγουανός προσπάθησε να βρει τη χημεία που του λείπει με την ομάδα, αλλά σίγουρα έχει δρόμο μπροστά του.




ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μάστρου, Άντιτς, Πάουλο Ζόρζε, Ίλιτς, Μποαβεντούρα, Λαμπάν (57’ Σπαντάτσιο), Αλέξα, Οχαγιόν (57’ Σιέλις), Ρονκάτο (84’ Λοϊζίδης), Ρέζεκ, Ζούλα (64’ Οκκάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (46’ Καπίνο), Σεϊταρίδης (46’ Ζέκα), Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Μαρίνος, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (64’ Τοτσέ), Σισοκό (46’ Φουρλάνος), Φορναρόλι (78’ Κουσίδης), Πετρόπουλος.

Στον πάγκο: Μπουμσόνγκ, Ταμπάκης.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: