Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Νικηφόρο το ντεμπούτο Ποτουρίδη!!

Νικηφόρο το ντεμπούτο Ποτουρίδη
Τη φιλική νίκη με σκορ 2-0 πανηγύρισε ο Πλατανιάς απέναντι στον Εργοτέλη, δείχνοντας σημάδια ετοιμότητας εν όψει της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα που πλησιάζει. Ντεμπούτο έκανε και το τελευταίο απόκτημα των νεοφώτιστων, Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός για 60’.

Στο ματς των δύο κρητικών συλλόγων στο Παγκρήτιο, ο Πλατανιάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτος και στο 44’ ο Αγκιλέρα «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65’ ο Τζανής έκανε το 2-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο προπονητής των Χανιωτών, Γιάννης Χατζηνικολάου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και σίγουρα… ατενίζει το μέλλον με αρκετή αισιοδοξία. Στην αντίπερα όχθη, ο σύλλογος του Ηρακλείου έδειξε ανέτοιμος και θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά, αν θέλει να επανέλθει άμεσα στα «μεγάλα σαλόνια».

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς (62’ Κανδηλάκης), Τζανακάκης, Ρομάνο, Χαντί (74’ Άλα), Μπουχαλάκης (62’ Ευαγγέλου), Κατσικοκέρης (62’ Δωματάς), Ρέντζας (46’ Μπουρσέλης), Κοζορώνης (62’ Κούρτι), Κούτρης.

Πλατανιάς: Λαζαρίδης (46’ Κηπουρός), Αργυρόπουλος (60’ Παληγιώργος), Ντόε (60’ Τζανής), Ποτουρίδης (60’ Δημήτρης), Κανακούδης (60’ Κουρτεσιώτης), Κάλαϊτζιτς (60’ Δέντζας), Ακιλλέρα (46’ Γκονζάλες), Μιρτσέτα, Ουκάρ (74’ Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης (46’ Μαρτσάκης), Αναστασάκος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: