Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Μπουφόν: «Αφιερωμένο σε… όλους»

Μπουφόν: «Αφιερωμένο σε… όλους»
Στους Αντόνιο Κόντε, Λεονάρντο Μπονούτσι, Σιμόνε Πέπε και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αφιέρωσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αναρτώντας σχετικό σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας από τη Γιουβέντους.

Η δήλωση που έκανε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

«Η πρώτη αφιέρωση πηγαίνει στον προπονητής μας, ο οποίος καθημερινά μας μεταδίδει την αθλητική του οργή και μας κάνει να έχουμε μεγαλύτερη διάθεση για διάρκεια. Προσπαθεί για το καλύτερο, παρότι έχει αρκετά προβλήματα.

Η δεύτερη αφιέρωση είναι για τους Ιταλούς και Κινέζους οπαδούς μας, οι οποίοι μας ακολούθησαν ως εδώ και μας υποστήριξαν με το μεγάλο πάθος τους.

Η τρίτη αφορά τους Σιμόνε Πέπε και Λεονάρντο Μπονούτσι, οι βγήκαν από έναν εφιάλτη και όλο αυτό το διάστημα συνέχισαν τις προσπάθειές τους για τη Γιουβέντους.

Η τέταρτη είναι για τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος άξιζε να βρίσκεται ανάμεσά μας και λόγω ενός τραυματισμού έμεινε εκτός.

Η τελευταία είναι προς τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, τον αρχηγό μας, που άξιζε να τερματίσει την καριέρα του σηκώνοντας ένα τρόπαιο. Ωστόσο, η ζωή είναι μεγάλη και μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψει κοντά μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: